1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(1:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Gól z první minuty rozhodl o výsledku zápasu mezi Soběšicemi B a Moravskou Slavii B


Branky


4

7. vložené kolo nám přichystalo zápas mezi dvěma “béčky”. Soběšice doma hostily Moravskou Slavii, zápas odstartoval gólem, následovalo 90 minut boje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup domácích do zápasu

 

Soběšice věděli, že je v úterní dohrávce 7. kola nebude čekat nic lehkého. Podařilo se jim, ale, dle představ, vstoupit do zápasu a hned v 1. minutě vstřelit gól. Autorem gólu se stal Tomáš Svoboda. Soběšický tlak neustal ani nadále a domácí stále drželi krok. Zápas se ovšem záhy přehoupl na druhou stranu a Moravská Slavia převzala iniciativu. 6 posil z krajského A-týmu se po zbytek poločasu snažilo dobýt svatyni brankáře Kocha.

Druhý poločas se stejným nábojem jako první

 

Moravská Slavia věděla, že musí vstoupit do druhé půlky ještě s větším nasazením, než odcházela do kabin. Domácí, ale tušili, že tento zápas musí urvat a tak začala 45 minutová bitva. Hostům se i přes několik šancí nepodařilo za celý zápas odpovědět na první gól domácích a tak se vrací domů bez bodů. Soběšice naopak mohou slavit zisk plného počtu bodů, proti těžkému soupeři, který se jim bude velmi hodit. Jarní odveta bude velmi zajímavá.



Ohlasy k zápasu


FC Soběšice B
Daniel Bureš (stoper): “Vstřelili jsme gól v první minutě, který nám hodně pomohl. Následujících 5 minut bylo ještě stále vyrovnaných, pak už nás zatlačili a do konce zápasu jsme měli jen pár šancí ze standardních situacích. Moravská Slavia tlačila, ale moc šancí taky němela, jen tyčku, ale jinak nic nebezpečného. Obrana dobře fungovala, jsem spokojený.”

SK Moravská Slavia Brno B
Jan Gregor (hráč): “ Bohužel jsme na začátku podcenili soupeře a dostali gól, poté jsme však byli celý zápas lepším týmem. Druhý poločas už soupeř pouze nakopával a my nebyli schopni proměnit naše šance. Je to škoda bodů.”

Sestavy


FC Soběšice B
F. Koch [-] - F. Škrášek [-] , M. Junek [-] (69. J. Křenek [-] ) , D. Bureš [-] , L. Vyklický [-] - M. Křenek [-] (90. M. Horák [-] ) , V. Vacula [-] , M. Škrášek [-] , O. Meluzín [-] , F. Vraštil [-] (56. M. Pitrun [-] ) - T. Svoboda [-] (46. S. Kozel [-] ) -

SK Moravská Slavia Brno B
M. Zůbek [-] - F. Bednařík [-] , R. Roštinský [-] , R. Ondrášek [-] (79. L. Bauer [-] ) , L. Roštínský [-] , R. Adejumobi [-] , P. Roštínský [-] , R. Nony [-] , J. Horváth [-] , M. Drenka [-] , R. Růžička [-] (46. J. Gregor [-] )

ŽK: 60. M. Pitrun , 90. M. Křenek - 65. P. Roštínský .
Hráči zápasu: F. Koch - L. Roštínský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Beneš Jiří - PROCHÁZKA David, HRDLIČKA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Vojtěch Haminger

Expert: Tomáš Duchoň
Tip experta: výhra domácích

Hosté nepřekvapí.

Vojtěch Haminger

Expert: Tomáš Duchoň
Tip experta: výhra domácích

Hosté nepřekvapí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů