P. Hansl 62.
1:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 16:30

3.kolo, Olomoucký | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Haňovice suverénně zvítězily v Olšanech


Branky


62. P. Hansl - 9. J. Beňa , 11. M. Knebl , 40. L. Novák , 48. M. Knebl , 58. L. Novák , 65. M. Uvízl
6

V prvním venkovním zápase nové sezóny hrály Haňovice na hřišti Sokolu Olšany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do zápasu hosté vstupovali v dobré pohodě po výhře v prvním kole 4:2 nad SK Slatinice. Vstup do zápasu vyšel hostům na výbornou. Už v 9. minutě se tečovaná přihrávka dostala až Beňovi a ten z bezprostřední vzdálenosti otevřel skóre zápasu – 0:1. Domácí měli hodně vlažný vstup do utkání, což ještě podpořili několika nepřesnostmi a chybami v obraně, jednu takovou využil v 11. minutě Knebl, když nedostatečně odvrácený míč uklidil přesně k tyči – 0:2.

 

Hosté pokračovali v aktivní hře a prakticky v průběhu celého zápasu měli jasně navrch. Domácí jen těžko hledali nějakou protihru a v prvním poločase si toho až na pár náznaků příliš nevypracovali. Další velkou šanci hostů měl na hlavě Novák, který si našel na zadní tyči centr Jarmara, ale trefil pouze tyč domácí branky. Stejný hráč si chuť zpravil nedlouho poté, když akci Kučeru z pravé strany dokonal střelou přesně k tyči – 0:3. Tímto výsledkem také první poločas skončil.

 

Druhý poločas

V úvodu druhého poločasu měli svou největší šanci domácí, ale dorážku Samka z bezprostřední blízkosti vychytal skvěle hostující Šibal. Krátce na to hosté definitivně zlomili zápas na svou stranu, nepovedenou malou domů vystihl hostující Novák a střelou k tyči zvýšil už na 0:4.

 

Hosté však stále ještě neměli dost, dalšího zaváhání domácí obrany využil tentokrát Krajc, který se dostal lehce k míči, prošel až do šestnáctky a naservíroval míč na zlatém podnose Kneblovi, který ho už jen uklidil do prázdné branky – 0:5. Domácím se podařilo zkorigovat výsledek v 62. minutě, centr z pravé strany si na přední tyči našel Hansl a ještě s pomocí teče hostujícího obránce dostal míč do sítě – 1:5.

 

Žádnou větší zápletku tento gól neznamenal, šlo pouze o čestný úspěch domácích. Hosté nedlouho na to hned odpověděli šestým gólem. Centr od rohového kopu propadl až na zadní tyč k hostujícímu kapitánovi Uvízlovi a ten míč celkem pohodlně uklidil do sítě – 1:6. Hosté měli v dalším průběhu zápasu ještě několik slibně rozjetých brejkových situací, ale chyběla lepší finální fáze nebo důraznější koncovka. Domácí už se k žádné větší šanci nepropracovali a zápas tak skončil pohodovou výhrou hostů 1:6. Haňovice tak zažívají velmi povedený vstup do sezóny s 2 výhrami a skóre 10:3.

 

AUTOR: 

Nikola Koriťáková


Sestavy


Sokol Olšany
J. Bokůvka [-] - P. Hansl [-] , J. Marek [-] (60. A. Pospíšil [-] ) , M. Samek [-] , T. Koleňák [-] , D. Dokoupil [-] , A. Kaprál [-] , J. Pospíšil [-] , M. Kovář [-] , . Lobodáš [-] (72. M. Rek [-] ) , R. Dostál [-]

TJ Doubrava Haňovice
J. Šibal [-] - R. Kučera [-] , M. Jarmar [-] , D. Navrátil [-] , J. Beňa [-] (66. Š. Schlauch [-] ) , M. Knebl [-] , M. Krajc [-] , L. Novák [-] , M. Uvízl [-] , P. Přidal [-] , R. Hegr [-] (75. J. Čačka [-] )

ŽK: 10. M. Samek , 70. T. Koleňák .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: SEDLÁČEK Libor - NOVÁK Jaromír, VEČEŘA Votjěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Mostkovice 3 14:2 9
2 Sokol Chomoutov 4 12:6 9
3 TJ Slovan Černovír 3 11:5 9
4 FC Lužice 4 6:4 7
5 TJ Doubrava Haňovice 3 12:7 6
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Matěj Samek 5
2 Petr Čebiš 4
3 Lukáš Novák 4
4 Lukáš Hrabálek 4
5 Dominik Kaštyl 4
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 12 60,0% 0
2 Jiří Klik 11 55,0% 0
3 Venca Likeš 10 50,0% 0
4 Jaromír Bělunek 10 50,0% 0
5 Ladislav Beran 5 38,5% 0
Zobrazit celou tabulku