2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji prvního s druhým Všechlapy remizovaly s týmem Strak


Branky


0

Souboj prvních Všechlap proti druhému týmu tabulky skončil remízou, a tak si Straky odvezly zasloužený bod. Oba týmy tak v tabulce klesly. Nováček ze Všechlap je s deseti body na druhém místě a Straky, kterým vloni těsně utekl postup do okresního přeboru, jsou třetí, když oba týmy přeskočily Kounice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly na začátku

Všechny góly padly už v prvním poločase utkání. Do vedení šly Straky ve 4. minutě. Odražená střela se vrátila k Ondřeji Bláhovi a ten prostřelil brankáře Martina Panovce. Náskok hostů trval jen chvíli. Přesněji do 19. minuty. Radek Patáčik poslal míč na Milana Košvance, který díky důrazu přešel přes soupeře a přesným zpětným centrem našel před bránou Hofmana, který hlavičkou nedal brankáři Lukáši Urbanovi žádnou šanci. Jenže za dalších šest minut vedly zase Straky. Ondřej Bláha se prosadil v pokutovém území a razantní střelou pod břevno nedal Panovcovi šanci. Za dvě minuty bylo zase vyrovnáno. Kombinační akce začal u Lukáše Procházky, který míč poslal Rozvoralovi, ten ho předal Hofmanovi, a ten nezištnou přihrávkou vyzval Patáčika, který podruhé překonal gólmana. V závěru první půle měly Všechlapy ještě další dvě šance. A dá se říci, že byly vyložené. Nejprve šel sám na bránu z pravé strany Srcháček, ovšem gólman ho vychytal. Chvíli poté šel pro změnu z levé strany, když vystihl malou domů. Tentokrát udělal kličku brankáři, ale už byl v ostrém úhlu a míč poslal pouze do boční sítě.

Rozhodnout mohl Hofman

Druhá půle už žádný gól nenabídla. Hra se často kouskovala a hrálo se hlavně ve středu hřiště. Straky měly mírnou převahu, ale Všechlapy poctivě bránily. Dobrou šanci si vytvořil Srcháček, kterému tentokrát vypíchnul míč obránce. Straky měly možnost rozhodnout po sérii čtyř rohových kopů. Něteré vyboxoval Panovec, jiné zase odhlavičkovali obránci. Úplně největší šanci měl domácí Hofman v 80. minutě, když šel sám na bránu. Brankář však vyrazil jeho špatný pokus na roh. Závěr už se jen opatrně dohrál.



Ohlasy k zápasu


Všechlapy
Milan Košvanec (obránce, Všechlapy): „Obávali jsme se, aby Strakům dobře nehrál někdo z Ostré, ale nějaký velký rozdíl to nakonec nebyl. Respektovali jsme sílu soupeře, který byl loni třetí a dali jsme si za úkol pohlídat střelce Soukala. To se nám nakonec povedlo. Straky se proti nám snažily kombinovat, ale na našem těžkém terénu jim to moc nešlo. My jsme chtěli těžit z rychlého přechodu do útoku a všimli jsme si, že Straky nejsou jisté v obranné fázi. Hlavně mladý Srcháček jim dělal potíže svojí rychlostí. Nakonec je remíza myslím zasloužená. Soutěž je pořádně vyrovnaná a asi se to bude pořádně napínavé.“

TJ Straky
Kamil Jeremiáš (trenér, Straky): „Remíza je spravedlivá. Domácí měli ke konci dvě šance po brejku a náš brankář to řešil velice dobře. Jeli jsme tam neprohrát a to se nám povedlo. Bylo to slušné utkání, ani nebyly sporné momenty. Jen nám dělal potíže špatný terén.“



Sestavy


Všechlapy
M. Panovec [-] - L. Procházka [-] , R. Paštika [-] (60. P. Kalista [-] ) , M. Gajdoš [-] , M. Košvanec [-] - V. Veselý [-] (70. P. Hejna [-] ) , L. Volf [-] (53. P. Prokop [-] ) , R. Rozvoral [-] , R. Patáčik [-] - P. Srcháček [-] , T. Hofman [-] -

TJ Straky
L. Urban [-] - J. Šíma [-] , J. Jeremiáš [-] (55. T. Hrbáček [-] ) , L. Morc [-] , L. Vlk [-] - M. Bláha [-] , L. Kodera [-] , V. Tangl [-] - J. Soukal [-] - O. Bláha [-] , L. Martínek [-] (23. T. Ulrich [-] )

Místo: Všechlapy. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Houžvička Jiří - NĚMEČEK Martin (N), ŘEHÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.