Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

8:0
(3:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Kanonáda Koblova, Koblov sestřelil vysokým výsledkem Vřesinu


Branky


14

Sobotní utkání mezi Vřesinou a Koblovem přineslo ofenzivní podívanou plnou branek, ale bohužel jen na jedné straně.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zneškodněná penalta nic nemění

Aktivní vstup do utkání měli domácí, hned z úvodu si vytvořili dvě šance, ale ty ještě zlikvidoval brankář Bukovec. V 8. minutě ale už musel brankář hostů lovit míč ze sítě. Parádní souhru předvedla dvojice Zbořil s Fojtíkem, když první jmenovaný se zachoval týmově a našel osamoceného Fojtíka, který už měl jednoduchou práci a otevřel skóre zápasu – 1:0. Tím domácí tým odstartoval svou krasojízdu, jelikož hned o 7. minut později Koblov se prokombinoval přes obranu soupeře a Drastich střelou z šestnáctky uklidil míč přesně k tyči – 2:0. Vřesina se v první půli dostala pouze k jedné příležitosti, když prověřil Boček brankáře Zalacka, ten míč vyrazil, k porážce se mohl dostat ještě Jiří Pešek, ale tomu chyběl krok. Koblov měl míč po většinu poločasu na svých kopačkách, což jim umožňovalo hrát svou hru a vytvářet si další a další příležitosti, po jedné dobré akci domácích se ve vápně ocitl Zbořil, ale byl poslán k zemi a tak se kopala penalta. Míč si vzal kapitán Fojtík, ale brankář Bukovec ho dokázal přečíst a penaltu zneškodnil. Pět minut před koncem první půle kopali domácí rohový kop. Po centru se nejlépe zorientoval Kelnar a levou nohou uklidil míč přímo do šibenice – 3:0. Za tohoto stavu skončil tedy první poločas, přestože mohl skončit klidně vyšším rozdílem.

 

 

 

 

Zlepšený výkon ovoce nepřinesl

Lepší vstup do druhé půle si domácí fanoušci přát nemohli. Po dvou brankách obránce Trnčíka v 46. a 56. minutě se Koblov dostal už do vedení 5:0. O minutu později přišla parádní kombinace tria Šamara, Zbořil a Tóth. Zbořil předložil míč Tóthovi, který z nějakých osmnácti metrů umístil míč přímo pod horní tyč – 6:0. Vřesinští si ve druhé půli vytvořili sice více šancí než v té první, ale pokaždé skončili na brankáři Zalackém. V 51. minutě nejprve vychytal Rončku, následně o dvě minuty později dobře přečetl hru, vyběhl a překazil možnost Bočkovi. V 60. minutě ještě na dvakrát musel být Zalacko v pozoru, první u šance Cihláře a následně po rohovém kopu. Domácí v 64. minutě opět navýšili, nejprve Fojtík nastřelil tyč a následně Zbořil už jen míč dorazil – 7:0. Na konečných 8:0 upravil v 71. minutě Fojtík, když napřáhl k dalekonosnému pokusu a prostřelil brankáře Bukovce. Vřesina schytala tvrdou facku a přestože už po osmé brance neinkasovala, tak tato porážka musí bolet.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Koblov
David Zbořil hráč: V zápase jsme po celých 90. minut dominovali a soupeře do žádné šance nepustili. Takže je výsledek zcela zasloužený.

TJ Vřesina
Vedoucí klubu Ondřej Karel Teichmann: V prvním poločase ukázal koblov svou sílu a byly behavi a nám další čas trvalo se zorientovat. Ve druhem poločase zužitkovali svoji psychickou pohodu a svou kvalitu. Jde opravdu vidět, že Koblov je o třídu někde jinde.

Sestavy


TJ Sokol Koblov
D. Zalacko [-] - J. Kelnar [-] , P. Karel [-] , D. Martiník [-] (64. A. Sargisan [-] ) , D. Trnčík [-] - F. Matiášek [-] , L. Fojtík [-] (76. M. Chovanec [-] ) , M. Drastich [-] , R. Šamara [-] (64. L. Kaleta [-] ) , M. Tóth [-] (76. J. Vrobel [-] ) - D. Zbořil [-] (64. K. Staněk [-] )

TJ Vřesina
J. Bukovec [-] - P. Boček [-] (69. M. Troják [-] ) , M. Boháč [-] , M. Waszut [-] , D. Stoklasa [-] (46. F. Rončka [-] ) , J. Pešek [-] (46. V. Kocian [-] ) , M. Pešek [-] , J. Pagáč [-] , P. Strakoš [-] , T. Mrázek [-] (69. M. Pračikov [-] ) , R. Cihlář [-] (83. J. Kučera [-] )

ŽK: 19. P. Strakoš , 55. M. Waszut .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: ŠVEC Marek - MACHALA Petr, KŘIŽÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích