6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2024 10:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Záblatí přejelo na Vrbici Hať


Branky


3. N. Chalkidis , 7. P. Bijok , 20. J. Skokan , 42. D. Štverka (vl.) , 57. N. Chalkidis , 80. L. Pilch
13

V 5. Kole přivítala Záblatí na Vrbici Hať. Domácí tým hned od začátku udával tempo hry, prosadil se hned po pár minutách a svého soupeře po zbytek utkání téměř do ničeho nepustil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní úvod Záblatí

Skvělý vstup do utkání měli domácí, když už v druhé minutě otevřel skóre Chalkidis střelou na zadní tyč – 1:0. Hned o minutu později musel pohotový zákrok vytáhnout brankář Hekele. Po standardní situaci musel zakročit i brankář Drobec, ale míč mu mířil přímo do náruče. V 7. minutě se proměnil v nahrávajícího hráče Chalkidis, když poslal skvělou uličku na Bijoka a ten nekompromisně zakončil – 2:0. Krátce po gólu se domácí tlačili do vápna, nakonec nepřesnou střelu vyslal Dušan Socha. Po minutě se opět Dušan Socha dostal do šance, když přišel centr z pravé strany, tak Socha trefil následně břevno. Ve 20. minutě si vzal po centru z pravé strany míč Skokan, obhodil si kousek od čáry obránce a z těžké pozice nakonec sám zakončil – 3:0. Ve 34. minutě nejprve ze standardní situace zazvoněla konstrukce a následně pokus domácích skončila vedle brány. O čtyři minuty později musel dvakrát likvidovat pokusy domácích brankář Drobec, dva perfektní zákroky zachránili Hať od další ztráty. Ve 40. minutě pro hosté jen potvrzovali špatnou první půli, když si uklidili míč do vlastní brány, tím nešťastným byl Štverka – 4:0. Snížit mohli hosté o dvě minuty později z přímého kopu, ale tento pokus skončil nad břevnem. První půle tedy skončila jednoznačně 4:0.

 

 

Skvělý brankář Drobec vysoké porážce nezabránil

Brankář Drobec se vyznamenal i z úvodu druhé půle, kdy vyrazil střelu Sochy, který zakončoval ze skluzu. V 57. minutě se domácí opět prosadili, po krásné průnikové přihrávce sice brankář Drobec první pokus vyrazil, ale následně dostali míč ještě Chalkidis a ten už měl před sebou polo prázdnou bránu a téměř z metru se prosadil – 5:0. Následně o dvě minuty později po špatné přihrávce domácích se k míči dostal hostující hráč, ale jeho střela na bránu neletěla. Záblatí po celý zápas udávalo tempo hry, svému soupeři nedovolili prakticky žádnou větší příležitost. V 78. minutě zvýšil Luboš Pilch na 6:0, po centru z pravé strany si na dvakrát zpracoval míč a nakonec sám zakončil. Skóre se pak už neměnilo a Záblatí suverénně vyhrálo.



Sestavy


FK Slovan Záblatí
D. Hekele [-] - J. Skokan [-] (78. L. Burda [-] ) , J. Tomáš [-] (71. A. Gnida [-] ) , L. Walecki [-] (61. P. Bystroň [-] ) , D. Bratovanov [-] , T. Janoš [-] , P. Orihel [-] , P. Bijok [-] , D. Socha [-] (61. L. Pilch [-] ) , N. Chalkidis [-] (61. L. Hájek [-] ) , R. Fonš [-]

TJ Sokol Hať
V. Drobec [-] - D. Štverka [-] , L. Kubala [-] , A. Marčák [-] (74. T. Gajda [-] ) , M. Němec [-] , J. Bogdan [-] , R. Chmelař [-] , R. Brachtl [-] (81. M. Kuchař [-] ) , D. Starowicz [-] , J. Machalla [-] , L. Mikula [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - LÁTAL Antonín (N), KOLLAR Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: David Zbořil
Tip experta: výhra domácích

Tady za me neni o cem. Zablati ve Vrbici body ztracet nebude, domaci si zastrili a vyhraji minimalne o 3 branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích