FOTO: Petřkovice zasadily Vřesině těžkou ránu


Branky


10. J. Adámek , 30. J. Adámek , 39. J. Adámek , 44. M. Telnar (p.) , 61. M. Smrčka , 68. M. Telnar , 76. D. Lech , 78. M. Pěntka , 85. P. Večerek , 88. M. Pěntka
15

Ve 4. kole přivítaly Petřkovice na domácí půdě TJ Vřesinu. Petřkovičtí se drželi dané taktiky a splňovali jí do puntíku. To jim přineslo hned v první půli ovoce a po zbytek zápasu pak hráli svou hru. Vřesině naopak vůbec nic nevycházelo a na tento zápas budou chtít určitě hráči zapomenout a v příštím kole si budou určitě chtít napravit reputaci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Adámka

Petřkovičtí se v první půli drželi taktiky držet balón a to se jim v celku dařilo. Horké počasí, ale dávalo oboum týmům zabrat. Úvodní příležitost měli hosté z Vřesiny. V 7. minutě posílal zajímavý centr do vápna Boháč, jenomže Troják to měl na dlouhou nohu a zakončit nedokázal. O tři minuty se dostali do šance domácí a tato šance slavila hned úspěch! V 10. minutě se po krásné akci přímo do šibenice prosadil Adámek a otevřel skóre zápasu – 1:0. Vřesinští si moc balón neužívali, většinou ho na svých kopačkách měli domácí, kteří se snažili probít val obrany Vřesiny, to se jim ale dlouhou dobu nedařilo. Naopak šanci na vyrovnání mohli mít hosté. Ve 28. minutě ze standardní situace poslal Martin Pešek centr do vápna, tam se míč na chvíli ztratil ve skrumáži, nakonec se ale dostal k Jiřímu Peškovi, jenomže ten v dobré příležitosti bránu netrefil. Jen o dvě minuty později se ke slovu dostal opět Adámek a jakoby přes kopírku trefil znovu do šibenice – 2:0. Sám Adámek o devět minut později završil hattrick, když hosté udělali chybu v obraně, tak měl už Jiří Adámek snadnou úlohu a tak mohl slavit hattrick – 3:0. První půle nemohla být pro vřesinské ještě krutější, jelikož ve 44. minutě po faulu na Körnera Dietera přisoudil rozhodčí domácím pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Mario Telnar a už v polovině zápasu bylo prakticky rozhodnuto – 4:0.

 

 

 

 

Exhibice

Do druhé půle mohli domácí udělat i několik změn, jelikož hráli dominantně a dobře na míči, tak se vytvářela možnost zkoušet hráče. Přesto největší šanci měli na začátku hosté. Ve 49. minutě si Boček narazil s Jirkou Peškem a vyslal do úniku Stoklasu, toho ale vychytal skvěle brankář Šráček, který vyrazil pokus hostů na roh. Po následném rohovém kopu musel jeden z obránců vykopávat míč přímo z čáry, k míči se poté ještě dostal Cihlář, ale ten trefil jen dobře postaveného Šráčka. To byla asi jen jediná světlá chvíle Vřesiny v utkání. Petřkovičtí naopak po zbytek zápasu zásobovali bránu Vřesiny svými pokusy a z nich také přibývaly další branky. Nakonec vřesinští byli v další části druhého poločasu úplně odevzdání a tak po brankách Smrčky, Telnara, Lecha, Večerky a Pěntky vyhrály Petřkovice vysoko 10:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Vojtěch Bystroň hráč Petřkovic: "Drželi jsme se dobře taktiky a byli hodně na míči, což nám pomohlo k brankám a celkově k průběhu celého zápasu. Ve druhé půli byl už soupeř odevzdaný, přesto v tomto počasí si zaslouží soupeř respekt, jelikož bylo doopravdy velké vedro"

TJ Vřesina
Vedoucí klubu Ondřej Karel Teichmann: "Dneska jsme na hřišti vůbec nebyly a bohužel po pár inkasovaných gólech nás zradily také opory. Do druhého polocasu nastoupila jiná Vresina a dokonce začala nějaká hra, ale bohužel pohoda Petřkovic se přenesla i do druhé půle."



Počet diváků: 120. Rozhodčí: SEIDLER René - SIONKO Jaroslav (N), HLAVÁČ Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů