J. Hanauer 43. (p.)
L. Moravec 48.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(1:0)

J. Hanauer 43. (p.)
L. Moravec 48.
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Na těžkém a nerovném terénu Darkovičky porazily Krásné Pole


Branky


43. J. Hanauer (p.) , 48. L. Moravec
14

V zápase o šest bodů se na těžkém a nerovném terénu hrálo vyrovnané utkání. Darkovičky kopaly dvě penalty v prvním poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty pro domácí a vedení 1:0

Začátek zápasu v souboji sousedů v tabulce se odehrál bez výraznějších šancí na obou stranách. V 17. minutě mohly Dárkovičky vést. Pronikajícího Kalvara , srazil ve velkém vápně Adam Chobot. Nařízenou penaltu si vzal na starost Ondřej Kučera , ale brankář Jan Tichý vystihl směr a překazi domácím gólovou radost. Těžký a nerovný terén nesvědčil kombinační hře a tak bylo k vidění spoustu nákopů , které končily buď v autu , nebo si s nimi bránicí hráči na obou stranách poradili. Ve 26.minutě se do zakončení prodíral Jakub Ševčík , jeho střela z poza šestnáctky skočila v rukavicích brankáře Chvěji. O minutu později znovu zahrozil hostující kapitán Ševčik , z očí do očí jej vychytal z levé strany výborně chytající Chvěja. Před koncem poločasu si dobře zpracoval aut domácí Kučera, který byl při zakončení zatažen za dres a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Jakub Hanauer. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí tým.  

Do prázdné brány zvýšil po přihrávce Hanauera Moravec

Domácím vyšel vstup do druhé půle. Už ve 48.minutě se po chybě hostujícího stopera důrazně ujal míče Hanauer , postupoval sám na brankáře společně s Kučerou, kterému předložil míč do prázdné brány a zajistil Darkovičkám dvoubrankové vedení. Krásné Pole se také dožadovalo penalty a to v 59.minutě. Indivduálně procházel obranou Šimon Plhák , centrem na velké vápno našel volného Davida Ožvoldu , kterému těsně před zakončením stihl odkopnout domácí obránce a tak zůstala píšťalka sudího němá. Krásné Pole ještě zahrozilo v 70. minutě po přihrávce Jakuba Indra střílel vedle brány Jakub Ševčík. Hosté byli domácím vyrovnaným soupeře , ale jejich snaha většinou končila v rukavicích výborného Chvěji. Chvěja vychytal i v 89. minutě střelu z úhlu a následný rohový kop opět skončil v jeho náručí. Darkovičky tak doma ubojovaly důležité tři body a zapsaly čtvrtou výhru v řadě. 

 

Darkovičky příští kolo hostí doma Jakubčovice 

Krásné Pole doma přivítá lídra soutěže z Českého Těšína



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Marcel Melecký ( trenér ): Po třech vítězstvích za sebou jsme narazili na nepříjemného soupeře. Vstup nám vyšel , ve dvacáté minutě jsme kopali penaltu , kterou jsme bohužel neproměnili. Soupeř hrozil z brejku, ale to jsme nějak likvidovali. Pak jsme kopali druhou penaltu, kterou Hanauer proměnil. Hrálo se o 6 bodů a my jsme chtěli zvítězit , ale za poslední 4 zápasy to byl náš asi nejhorší výkon. Moc nám hra nešla , chyběl Fukal s Lindovským trápili jsme se . Naštěstí se nám povedlo z brejku zvýšit na 2:0 . Vítězství nám soupeř nabídl , my jsme trestali jejich chyby. Terén byl hodně nerovný a trápil obě mužstva.

TJ SOKOL Krásné Pole
Krásné Pole: bez ohlasu

Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - J. Hanauer [-] , O. Ferenc [-] (37. P. Vjačka [-] ) , T. Kalvar [-] , O. Kořenek [-] , P. Klimek [-] , J. Klečka [-] , T. Kabich [-] , O. Kučera [-] (79. M. Fukan [-] ) , L. Moravec [-] (61. P. Kabisch [-] ) , D. Rychnovský [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - J. Ševčík [-] , J. Indra [-] , D. Cihlář [-] , M. Adamovič [-] , P. Novák [-] , A. Chobot [-] (77. E. Farkas [-] ) , Š. Plhák [-] , R. Havelka [-] , D. Ožvolda [-] (88. M. Hrazděra [-] ) , O. Rašner [-]

ŽK: 41. P. Vjačka , 59. L. Moravec , 75. T. Kabich - 17. A. Chobot , 78. D. Ožvolda , 82. J. Indra .
Hráči zápasu: J. Hanauer , F. Chvěja - Š. Plhák .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: MINICH Marian - ŘEZNÍČEK Miroslav, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:52

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 17:11

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 08:55

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 20:16
Vojtěch Vavřečka

Expert: Jakub Hanauer
Tip experta: výhra domácích

Tady nemohu jinak, než věřit ve výhru domácích

Vojtěch Vavřečka

Expert: Jakub Hanauer
Tip experta: výhra domácích

Tady nemohu jinak, než věřit ve výhru domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 09:20

Tip: remíza

Tip: remíza