1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava loupila ve Velkém Beranově


Branky


10. F. Bulant - 29. T. Simandl , 41. T. Vrbka , 62. T. Simandl , 83. T. Simandl (p.)
30

Velký Beranov nepotvrdil body z venku. Želetava naopak napravila domácí zaváhání. Oba celky tak mají po dvou kolech po třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

 

Hned v první minutě domácí obrana zaspala, ale Simandl na Roudenského nevyzrál. To bylo od hostů na dlouhou dobu vše, domácí měli více ze hry, což vyústilo v branku Bulanta, který byl důrazný před nejistým brankářem hostí - 1:0. Jenže herní převaha nevedla ohrožení branky, zatímco jedno rychlé otočení a střela z hranice vápna od Simandla vedla ke srovnání - 1:1. Hostům se probral střed hřiště a domácí aktivita opadla. Velkým šokem pak byla branka Vrbky po rohovém kopu na přední tyč, kde nebyl nikdo z domácích, aby střelce obsadil - 1:2.

 

Hosté si vedení pohlídali

 

Úvod druhé půle napovídal, že by domácí mohli soupeře zatlačit, ale bez zakončení šlo jen o marnou snahu. Hostům dobře fungoval rychlý přechod, z čehož se zrodilo zakončení nabíhajícího Simandla za bezmocného brankáře domácích - 1:3. I poté měli hosté nějaké šance na navýšení skóre, ale netrefovali zařízení. Za domácí vyprášil rukavice Partlovi Vaníček, ale jinak se domácí ke střelám nedostávali. Zmar domácích dokonal pokutový kop, který Simandl proměnil a zápas tím defacto rozhodl - 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Zápas se otočil po srovnávací brance, nedokázali jsme eliminovat jedinou hrozbu soupeře a ten nás trestal. V některých momentech jsme nebyli hlavami ani na hřišti, byli málo důrazní nebo nesoustředění. Dnes jsme hráli, jako bychom vyhrát ani nechtěli.

Sokol Želetava
Aleš Pacas (trenér): Oproti utkání s HFK jsme museli udělat opět pět změn v sestavě. V první polovině byli domácí více na míči, ale větší šance jsme si vytvářeli my. I když jsme po chybě brankáře brzy prohrávali, tak jsme do poločasu dokázali skóre otočit. V druhém poločase už jsme byli lepším týmem, domácí se do šancí nedostávali, naopak my jsme své šance dokázali využít a výsledek jsme si zkušeně pohlídali.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
D. Roudenský [-] - M. Kovařík [-] (59. D. Sommer [-] ) , R. Svoboda [-] , M. Vaníček [-] (64. A. Heřmánek [-] ) , P. Kittler [-] , J. Pokorný [-] (64. T. Smejkal [-] ) , E. Wendl [-] , V. Weselý [-] , F. Bulant [-] , T. Mátl [-] , R. Ganzwohl [-]

Sokol Želetava
J. Partl [-] - D. Kříž [-] , M. Poledna [-] (60. M. Ondráček [-] ) , T. Vrbka [-] (83. V. Průša [-] ) , F. Kasáček [-] , A. Pacas [-] , T. Simandl [-] , V. Čurda [-] , M. Homola [-] , J. Pojezný [-] , D. Hybner [-]

ŽK: 28. P. Kittler , 82. R. Ganzwohl , 87. D. Sommer - 60. M. Poledna , 67. M. Ondráček , 87. T. Simandl .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: MACHÁČEK David - GAPKO Milan, TOMÁNEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Radek Bednář
Tip experta: výhra hostů

Želetava urve vítězství - 2:4

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza