Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž doma nadělila Stodu 5 gólů, Černý slavil hattrick


Branky


12

V sobotním večerním utkání si domácí TJ Sokol Stráž poradil s hostujícím TJ Slavoj Stod a zvítězil 5:2. Klíčovou postavou zápasu byl Daniel Černý, který zaznamenal hattrick a dovedl svůj tým k jednoznačnému vítězství. Přestože se Stod dostal do vedení, Stráž rychle odpověděla a převzala kontrolu nad zápasem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku zápasu byli aktivnější hostující Slavoj Stod, kteří se dokázali ujmout vedení, když ve 24. minutě skóroval Douša. Radost hostů ale netrvala dlouho, protože domácí Sokol Stráž okamžitě zareagoval. O pouhé čtyři minuty později vyrovnal Jágrik a ve 33. minutě Černý zvýšil na 2:1, čímž odstartoval svůj gólový koncert. Stráž v těchto minutách dominovala a těsně před koncem prvního poločasu zvýšila svůj náskok na 3:1 zásluhou Ptáka, který skóroval ve 41. minutě. Domácí využívali své šance naplno a trestali chyby hostů, kteří během 13 minut inkasovali tři góly, přičemž dvě branky padly po autových vhazováních.

 

Stejně jako v úvodu prvního poločasu, i v druhé půli začal Stod aktivně a dokázal snížit na 3:2, když se v 53. minutě prosadil Kastelic. Naděje hostů na zvrat však záhy pohasly, když se Stráž více stáhla a zaměřila se na rychlé protiútoky přes svého technicky vybaveného hráče Daniela Černého. Ten byl pro hostující obranu doslova noční můrou. Černý dokončil svůj hattrick v rozmezí 65. a 72. minuty, čímž zpečetil vítězství Stráže na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Stod
Petr Kučera, trenér: ,,Zápas se nám vůbec nepovedl... V přípravě jsme něco cvičili, vše vypadalo nadějně, ale první ostrý zápas jsme bohužel neunesli. Z počátku se zápas vyvíjel slušně, pak jsme bohužel během 10 minut 3x inkasovali a to velmi lacině, navíc po dvou autových vyhazováních. Domácím tento vývoj vyhovoval, zalezli a kopali dlouhé míče do otevřené obrany na nebezpečného Černého, který nám zle zatápěl. My se snažili až do konce se zápasem něco udělat, bohužel děravá defenziva a celková bohorovost v soubojích, nám tentokrát zvrat neumožnila. Měl jsem velká očekávání, které si hold schováme až na další kolo ve kterém budeme chtít tento výbuch odčinit.":



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
P. Svoboda [-] - V. Svoboda [-] , M. Andrle [-] , L. Kocourek [-] (80. M. Šejba [-] ) - M. Novotný [-] , D. Pták [-] (73. D. Smola [-] ) , M. Jágrik [-] (57. V. Černý [-] ) , K. Pták [-] (57. J. Anderle [-] ) - D. Černý [-] , M. Jedlička [-] , O. Pták [-]

TJ Slavoj Stod
M. Šampalík [-] - P. Bilik [-] , F. Höfler [-] (71. O. Lihm [-] ) , V. Patera [-] (46. D. Duchek [-] ) , V. Rataj [-] - D. Tesárek [-] , Z. Pašek [-] (63. T. Honal [-] ) , D. Lihm [-] (71. P. Kučera [-] ) , O. Kastelic [-] - M. Lopata [-] , M. Douša [-] (60. M. Terber [-] )

ŽK: 56. M. Andrle .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pressl Václav - BRŮHA Radek, HEBR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích