4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2024 13:30

1.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

AFK Slavoj Podolí Praha drtí Sk Nusle čtyřmi góly: Nezadržitelný výkon rozhodl už v první půli


Branky


6

Slavoj Podolí vstoupil do nové sezony v ohromujícím stylu a hned v prvním zápase jasně přehrál tým SK Nusle. Už během první půle si Podolí vypracovalo rozhodující náskok a nakonec zvítězilo přesvědčivým výsledkem 4:0. Tvrdé osobní souboje a precizně sehrané kombinace ukázaly, že domácí tým je připraven na boj o přední příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Podolí

Nusle nastoupily do zápasu s respektem, protože většina jejich hráčů ještě na jaře hrála za dorost. Přesto nebyla jejich hra špatná a v úvodu byli více než vyrovnaným soupeřem. Bohužel, nečekaný kiks brankáře na ně hodil stín, který ovlivnil zbytek utkání. Začaly se kupit chyby a Nusle inkasovaly další dvě branky. Tento moment přinesl zlom, který Podolí plně využilo. Po úvodním tlaku Nuslí převzalo kontrolu nad hrou a začalo diktovat tempo. Tvrdé osobní souboje rozložily obranu Nuslí, které se stále obtížněji dostávaly k míči. Výsledkem byly tři góly Podolí ještě v prvním poločase, což určilo jednoznačný průběh zápasu. S náskokem 3:0 šlo Podolí do druhé půle s velkým sebevědomím, zatímco Nusle se ocitly v nepříjemné pozici.

Upevnění vítězství a poslední gól po krásné kombinaci

Ve druhém poločase se Nusle pokoušely vrátit do hry, ale organizovaná a nekompromisní obrana Podolí jim nedala příliš prostoru. Utkání pokračovalo v podobném duchu jako první poločas, s několika tvrdými zákroky a důraznou hrou na obou stranách. I když došlo ke střídáním na obou stranách, rytmus zápasu zůstal stejný. Nusle sice občas hrozily rychlými protiútoky, ale Podolí nepolevilo a nadále kontrolovalo hru. Závěrečný gól přišel po krásném kombu, které začalo standartní situací – rohovým kopem – a vyústilo ve skvělý zásah z blízkosti branky. A tím se  uzavřelo skóre na 4:0. Podolí si tak připsalo zasloužené vítězství, které upevnilo jejich postavení v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Slavoj Podolí Praha B
Jiří Hořejší (trenér Muži B AFK Slavoj Podolí Praha): "Protihráči do zápasu vstoupili opravdu aktivně, ale myslím, že jsme se s tím celkem dobře vyrovnali. Brankář nás párkrát skvěle podržel. Naše hezké kombo vedlo k brance, což bylo pozitivní. Ale vždy je co zlepšovat. Do budoucna se určitě zaměříme na lepší bránění standartních situací."

SK Nusle
Buřil Vít (kapitán týmu SK Nusle ): "Zaplatili jsme nováčkovskou daň. Myslím si, že jsme dostali laciné góly po našich hrubkách. Jinak v poli to nebylo tak hrozné. A zkušenému týmu z 1.B třídy jsme byli celkem vyrovnaným soupeřem."



Sestavy


AFK Slavoj Podolí Praha B
J. Hromádko [-] - V. Kisza [-] , V. Hoffmann [-] (60. F. Král [-] ) , M. Čermák [-] , L. Svoboda [-] (78. J. Virl [-] ) , N. Andrle [-] , X. Pallas [-] (73. A. Kollár [-] ) , J. Tomek [-] , J. Kropáč [-] , J. Šimeček [-] , V. Pokorný [-]

SK Nusle
D. Mrňka [-] - T. Pokorný [-] (46. H. Domínek [-] ) , V. Buřil [-] , J. Heger [-] , L. Svoboda [-] , M. Horník [-] (68. I. Rozhko [-] ) , K. Troják [-] , Š. Lehovec [-] , J. Botur [-] (46. T. Vízner [-] ) , J. Soudil [-] (56. A. Kulchytskyi [-] ) , M. Železný [-] (76. J. Ludmila [-] )

ŽK: 45. M. Čermák .
Hráči zápasu: L. Svoboda - K. Troják .
Místo: PODOLÍ UMT. Počet diváků: 15. Rozhodčí: HUDEK Michal - BAIER Jan, POLÁK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích