Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Běrunice vysoko porazily Lipník dohrávající kvůli zraněním v devíti


0

Lipník se před zápasem nacházel na posledním místě bez bodu a se skŕe 6:24, Běrunice se tedy daly považovat se získanými šesti body za značného favorita. tento dojem se zesílil hlavně poté, co Lipník dorazil kvůli zraněním jen v deseti hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dva Vaňurovy góly

Deset hráčů Lipníku od samého začátku nemohl silné jedenáctce Běrunic přiliš konkurovat. Naprostou většinu času měli míč na svých kopačkách hráči Běrunic a  a měli dostatek prostoru pro kombinaci, jíž soupeře stále více unavovali a nutili ho k faulům. Díky tomu získali domácí v 9. minutě výhodu pokutového kopu, který v 9. minutě zkušeně proměnil útočník Ondřej Vaňura. Stejný hráč zvyšoval ve 27. minutě na 2:0. ve 40. minutě dostal žlutou kartu hráč Běrunic Radek Černý. Běrunice se často dostávaly do dobrých příležitostí, ale další šance neproměnily. I tak šly o poločase do šatny s téměř jistým vítězstvím. 

Třetí a čtvrtý Vaňurův gól

O poločase odešel ze hřiště Valentin Jirkov Mitrev, který přepustil místo Ondřeji Pavlíčkovi. Běrunice byly nadále lepší a Vaňurovi se dařilo, krátce po přestávce dokončil hat-trick a zvyšil na 3:0. Dále se střelecky prosadili radek Černý a Patrik Štěpán, který v 60. minutě střídal Radka Černého, na 6:0 zvýšil svým čtvrtým gólem v zápase Ondřej Vaňura. Lipník navíc dohrával v devíti, opět se přihlásilo o slovo nežádoucí zranění. 
Lipník po tomto zápase zůstává nadále poslední bez bodového zisku, ale uvidíme, zda se zvedne, až se několik jeho hráčů uzdraví a bude moci jezdit na zápasy minimálně v 11 lidech. Běrunice se posunuly s 9. body na 9. místo.
Hráčem zápasu se stal  jednoznačněčtyřgólový Ondřej Vaňura.



Ohlasy k zápasu



Sokol Lipník
Tomáš Mencl: Zápas nám okomentoval zklamaný hráč Lipníku Tomáš Mencl: "Bylo to zkrátka zlé, trápila nás zranění, přijeli jsme v deseti a dohrávali v devíti, šlo o jednoznačný zápas a s výsledkem nemůžeme být spokojeni ani přes soupeřovu početní převahu."



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , P. Náhlík [-] , J. Podněcký [-] (60. P. Štěpán [-] ) , V. Jirkov Mitrev [-] (46. L. Pavlíček [-] ) , R. Černý [-] , L. Hála [-] , T. Fiala [-] , M. Čížek [-] , P. Pilař [-] , M. Poláček [-]

Sokol Lipník
D. Libich [-] - J. Palyza [-] , T. Mencl [-] , V. Kyselka [-] , Z. Doležal [-] , D. Baloun [-] , M. Švehla [-] , J. Zítka [-] , J. Vágner [-] , M. Salač [-]

ŽK: 40. R. Černý .
Místo: Běrunice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: DIVÍŠEK Jaroslav - JANOUCH Jaroslav (N), KRÁL Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.