Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany doma porazily Opočnici


Branky


0

Všejany minulé kolo získaly bod s Rožďálovicemi, zatímco Opočnice opět těsně prohrála, tentokrát 0:1 s Kostelní Lhotou. Tým Opočnice se v poslední době trápí, většinou prohraje po vyrovnaném průběhu zápasu o jeden gól inkasovaný na konci druhého poločasu a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Nezvládnutá finální část zápasů je jedním z důvodů, proč je tým Opočnice až na 12. místě s pouhými 6 body. Všjany si tímto vítězstvím polepšily na 11 bodů a jsou desáté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všejany zaskočily Opočnici

Zápas začal v rychém tempu, kdy se oba týmy snažily vstřelit brzký gól, který by soupeře složil na kolena. Diváci mohli sledovat atraktivní běhavý fotbal a domácí příznivce rozjásal již v 18. minutě Michal Hanuš, když otevřel skóre zápasu. Ani po vstřelení branky snaha žádného z týmů neutichla, domácí chtěli přidat pojistku a moci držet dvoubrankové vedení, zatímco hosté si byli vědomi, že by jim pomohlo včasné vyrovnání ještě v první půli. Hráči obou celků neproměnili několik dobrých šancí, až se prosadil na 2:0 útočník Petr Bouška po 37 minutách hry. Hosté se dostali pod velký tlak, protože to začínalo vypadat, že prohrají nečekaně vysoko. Do konce poločasu již žádný míč neproletěl za záda některého z brankářů a tak se po první půli mohli radovat dobře hrající domácí. 

Opočnice na poslední chvíli přišla o bod

Do druhého poločasu nastoupila Opočnice bez útočníka Davida Deje, který po dlouhodobém zranění odehrál v zápase 8. kola 90 minut. Tentokrát ho v poločase nahradil Jan Košvanec. Opočnice byla na začátku druhé půle lepší, držela míč a dostávala se do zakončení. Snaha o kontaktní branku se vyplatila v 56. minutě, kdy po individuální akci přesně zakončil Michal Rychlík hrající po boku bratrů Jana a Pavla. Opočnici se povedlo dokonce vyrovnat, když se též po individuální akci prosadil v 68. minutě právě střídající Jan Košvanec. Hráči si sáhli na dno svých sil. Opočnice se pokoušela o senzační obrat, zatímco domácí na sebe byli za ztrátu vedení právem naštvaní a snažili se zápas dotáhnout do vítězného konce, kterým by se dostali před Opočnici již o 5 bodů. V 75. minutě nasadili domácí do hry Dominika Říhu místo Aleše Michla. A šlo o povedený tah! Dominik Říha trefil v 88. minutě domácím vítězství a rozjásal všechny spoluhráče i fanoušky, zatímco hráše Opočnice bude další výhra ztracená v samotném závěru dlouho mrzet. Přesto si zaslouží za bojovnost ve druhé půli pochvalu i hosté.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Dalibor Vaněček: "Štěstí se k Opočnici obrátilo zády a už několikeré utkání jsme prohráli nebo remizoval o jeden gól , ale vždy po našich chybách," okomentoval zklamaně výsledek člen rady Opočnice Dalibor Vaněček.



Sestavy


Sokol Všejany
Z. Janura [-] - M. Sutter [-] , T. Šáfr [-] , D. Hejduk [-] - A. Michl [-] (75. D. Říha [-] ) , D. Král [-] (56. J. Vašák [-] ) , P. Novák [-] , J. Říha [-] - M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] - M. Kubín [-]

Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , D. Dej [-] (46. j. Košvanec [-] ) , J. Rychlík [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] (81. M. Grolmus [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , Z. Holubička [-]

ŽK: 70. M. Hanuš - 42. D. Dej , 61. V. Strejček , 84. j. Košvanec .
Hráči zápasu: V. Košvanec , M. Rychlík , J. Rychlík .
Místo: Všejany. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nehasil Karel - BÁRTA Vladimír (N), KOHOUTEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.