4:3
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrubý Jeseník doma vyhrál přestřelku s Opočnicí


Branky


16. M. Ott , 26. D. Pulda , 54. P. Stránský , 67. D. Pulda - 49. j. Košvanec , 59. M. Svoboda (p.) , 90. A. Pivný
0

Ve čtvrtečním ExpertTipu prohlásil stoper Loučeně Jiří Holler, že ačkoli Opočnice třikrát za sebou zvítězila, Hrubý Jeseník její sérii v posledním kole podzimu utne a všechny body zůstanou na jeho domácím hřišti, kde je velmi silný.
Hrubý Jeseník si s Opočnicí opravdu poradil, ačkoli dohrával v deseti a nemohl si být ničím jistý. Jak celý zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká převaha domácích

Opočnice přijela na hřiště Hrubého Jeseníku ve slabší sestavě, než je u ní obvyklé. Kvůli vyloučení z minulého kola nesměl nastoupit brankář Václav Košvanec, jehož zaskočil Vojtěch Strejček. Kádr byl sužován také zraněními. Ta postihla například Davida Deje či Zdeňka Holubičku, další členy základní sestavy.
Proti oslabenému týmu Opočnice začal Hrubý Jeseník v ostrém tempu a rychle si získal převahu na hřišti. Jeho hráči byli jistější v kombinaci a častěji se dostávali k ohrožení soupeřovy branky. Poprvé musel Vojtěch Strejček lovit míč ze sítě po 16 minutách hry. Tehdy se trefil útočník Miroslav Ott. O pouhých deset minut později již vedl Hrubý Jeseník o dvě branky. Jako druhý se prosadil záložník Daniel Pulda.
V prvním poločase se Opočnice nedostala do žádné větší šance, zatímco domácí její branku pravidelně ohrožovali a po zásluze vedli 2:0, čímž byli na dobré cestě k zisku tří bodů za vítězství.

Opočnice zvládala korigovat

Ve druhé půli se Opočnice zvládala Hrubého Jeseníku držet. Po čtyřech minutách druhé půle utkání zdramatizoval útočník Jan Košvanec, který dostal míč za záda Lukáše Puldy po jeho předchozím vyražení balónu před sebe. Již se zdálo, že se hra srovná a Hrubý Jeseník by mohl brzy o vedení přijít, přesto se domácím podařilo v 54. minutě opět odskočit Opočnici o dvě branky, když se trefil obránce Pavel Stránský.
Další dramatický moment přišel v 59. minutě, když uviděl červenou kartu domácí záložník Jiří Riesz. První žlutou kartu mu sudí udělil již ve 29. minutě po vražení rukama do soupeře v souboji o míč. Podruhé se Jiří Riesz výrazně provinil proti pravidlům jasným zmařením soupeřovy šance, když v šestnáctce zahrál rukou a tak musel opustit hrací plochu.
Míč si postavil na penaltový puntík kapitán Martin Svoboda a neomylně stáhl na 3:2. Ačkoli hrál Hrubý Jeseník v deseti, nevzdával se a podařilo se mu přidat další branku. V 67. minutě se podruhé prosadil Daniel Pulda, který značně potrhal myšlenky hostí na případné vítězství. Poslední tečku za zápasem udělal brankou na 4:3 z dorážky po závaru před bránou Aleš Pivný. Na body již Opočnice dosáhnout nestihla. 



Ohlasy k zápasu


Hrubý Jeseník
Lukáš Krejčík: "Poslední zápas jsme hráli s nováčkem a tak jsme chtěli bodoval naplno, což se nám povedlo i přes to, že jsme takřka cely druhy poločas hráli v deseti. Musíme se ale vyvarovat zbytečných chyb a laciných gólu, které mnohokrát soupeři darujeme. Nicméně s podzimní části kdy jsme udělali 22 bodů, jsme spokojeni a teď přijde příprava na jaro," okomentoval utkání asistent trenéra.

Opočnice
Dalibor Vaněček: Za poražený tým nám sdělil svůj názor člen rady Dalibor Vaněček: "Kvůli trestu pro našeho brankáře a zraněním jsme nedorazili v naší nejsilnější sestavě a neměli jsme ani možnosti na střídání. Všechny čtyři branky jsme obdrželi po až neuvěřitelných chybách obrany, ale tak to ve fotbale chodí - čím více se snažíte, tím je to horší. První poločas jsme byli špatní a druhý jsme zvládali pouze korigovat. S umístěním po první půli sezóny jsme přes špatný začátek spokojený, jelikož jsme se dokázali odpoutat od tří posledních míst a máme nakročeno k záchraně."



Sestavy


Hrubý Jeseník
P. Stránský [-] , R. Hurych [-] , T. Hurych [-] , M. Lejnar [-] - J. Riesz [-] , D. Pulda [-] , J. Bobek [-] (80. T. Rybín [-] ) - M. Ott [-] - L. Hurych [-] , L. Pulda [-] , V. Pivec [-]


ŽK: 29. J. Riesz , 74. L. Hurych - 33. A. Pivný , 80. J. Fiala . ČK: 58. J. Riesz .
Hráči zápasu: J. Potůček .
Místo: Hrubý Jeseník. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Černý Martin - RYS Martin (N), POSPÍŠIL Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.