4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly během třinácti minut


Branky


11

Po poločase vedli domácí o jednu branku. Ve druhém pak přidali další tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Stěbořice v sobotu přivítaly mužstvo z Březové. První poločas se hrála relativně vyrovnaná partie s šancemi na obou stranách. Za domácí pálil v 9. minutě nad bránu Šimon. Za dvě minuty střílel Kokošek těsně vedle. Na druhé straně vypadala nebezpečně příležitost Budy. Další ohrožení jejich branky připravil domácím Řehulka. Ve 24. minutě pak Burda vystřelil a hostující gólman Hromada míč jen špičkou kopačky vytěsnil na rohový kop. Po půlhodině vystřelil kapitán Šustek, ale Štěpána Kramného jeho nepříliš razantní pokus nemohl ohrozit. Klíčový okamžik zápasu přišel těsně před odchodem do kabin, když přímý kop Konečného prodloužil hlavou do sítě Kokošek – 1:0.

Stěbořice náskok navýšily

Domácí oak na začátku druhé půle během třinácti minut srazili hosty třemi góly do kolen. Hned po pauze narýsoval Burda kolmici pro Šimona, který poslal míč podél brankáře Hromady do sítě – 2:0. V 55. minutě se po rohovém kopu odrazil míč k Šimonovi, který se nemýlil – 3:0. Za tři minuty uvolnil Graca elegantně patičkou Františka Kramného, který pak z boku napálil míč pod břevno – 4:0. Domácí pak v závěrečné půlhodině zazdili další čtyři šance. Graca, Šimon a Šindelář mířili mmo tři tyče. Pokus Jakuba Fiedlera zachránil u tyče Hromada. Za hosty mohl korigovat Tomáš Křenek, ale byl neúspěšný. Kaňkou na zápase bylo zranění Raschky, který si poranil koleno. Naše redakce mu přeje brzké uzdravení.

 

Stěbořice v příštím kole jedou do Těškovic. Březová bude hostit Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Poločas byl vyrovnaný, a soupoeř byl nebezpečný. Pak jsme dali branku těsně před poločasem. Ve druhém poločase jsme už byli lepší, dali jsme další tři branky a vyhráli jsme. Po druhé brance soupeř odpadl. Kaňkou na zápase je zranění kolena našeho Raschky. Už tak nás je málo, takže to budeme muset lepit.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Řekl bych, že to byla tak nějak naše klasika. První poločas, ale nevypadal zas tak zle. Od stavu 2:0 jsme začali kupit chybu za chybou, a už jsme to jen dohrávali.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - D. Burda [-] , V. Graca [-] , M. Došla [-] , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] (59. J. Raschka [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , F. Kramný [-] (67. J. Šindelář [-] ) , V. Konečný [-] , M. Šimon [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , K. Turek [-] , J. Urbánek [-] , Š. Buda [-] , M. Szabo [-] (69. V. Slípek [-] ) , T. Křenek [-] (55. T. Pecka [-] ) , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 37. M. Szabo .
Hráči zápasu: M. Šimon , F. Kramný , V. Graca .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - LAGAN Matěj, LAGAN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Černý
Tip experta: výhra domácích

Tady, i když bych Březové nějaké body přál, budou to mít strašně těžké. Domácí si v boji o druhé místo moc zaváhání dovolit nemůžou a myslím si, že v poklidu zvítězí 4:1.

Tip: výhra domácích