1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brzké vedení a očividně skvělá příprava Vendryně


Branky


7

V úvodním jarním utknání přivítaly Věřnovice Vendryni, hosté do utkání vkročili skvěle a utkání mohlo skončit klidně výraznějším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prímý kop

Už ve 4. minutě se po skvělé přihrávce dostal před obránce Klus, který si nakonec došel pro faul před vápnem, rozhodčí nařídil přímý kop, který proměnil Hulboj, obstřelil zeď a střelou doprostřed po chybě brankáře otevřel skóre - 0:1. Přestože hosté většinu poločasu dominovali, tak další branku nepřidali.

Střela z hranice vápna a snížení

V druhé půli opět dominatní výkon hostů, které ale trápila finalní fáze. Druhou branku se hostům povedlo přidat až po hodině hry, když v 60. minutě se po pravé straně uvolnil Goryl a centrem našel na hranici vápna Szarzece a ten zakončil přímo k tyči - 0:2. Snížit se domácím sice povedlo a to v 79. minutě, když se prosadil Lukáš Koník, ale víc už se zápasem udělat nezvládli, tudíž zápas skončil 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Vendryně
Trenér Lukáš Martynek: Před zápasem byla cítit lehká nervozita, tak jak už to před prvními zápasy bývá. Byl jsem si ale jistý, že jsme připraveni, protože přípravu jsme měli solidní. Kdybychom své šance proměňovali, tak mohl být výsledek vyšší a nemuseli jsme se strachovat o výsledek. Kluky ale musím pochválit, celkový výkon byl hodně dobrý, jak kombinančně, tak fyzicky.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - M. Čopík [-] (77. T. Kantor [-] ) , J. Ganobčík [-] , J. Motloch [-] , N. Chalkidis [-] , J. Mikšovič [-] , L. Koník [-] , D. Hruška [-] (65. V. Vodák [-] ) , J. Andl [-] , J. Swaczyna [-] , D. Pisarčík [-]

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - D. Sikora [-] (60. F. Kisza [-] ) , B. Klus [-] , M. Hulboj [-] , J. Wawreczka [-] , J. Szarzec [-] , J. Pilch [-] (46. F. Goryl [-] ) , Z. Walek [-] , M. Safak [-] , J. Pilch [-] , R. Ťupa [-]

ŽK: 3. D. Pisarčík , 71. J. Motloch , 90. J. Andl - 84. F. Goryl .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠERUDA Dominik - LOJEK Jakub, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích