Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gólové hody v Záblatí


Branky


10

18. Kolo mezi Záblatím a Hatí nabídlo doopravdy pěknou podívanou, přestože hlavně druhou půli ovlivnilo deštivé počasí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby v obraně

V první půli měli hosté velký problém s defenzivou a snažili se nakopávat balóny, ale to jim nevycházelo. Záblatí dvakrát skórovalo po standartní situaci, nejprve to byl Walecki a následně Šindler. Ve 26. minutě pro hosty bylo ještě hůře, když se prosadil Pilch. To bylo pro první poločas vše.

 

 

Déšť a nula vzadu

Druhou půli ovlivnil výrazně hustý déšť a tak možná domácí trochu uchlácholil náskok a dovolilo to hostům se dostat k větším šancím. Ty dokázal ustát a zažehnat výborný brankář Kollar. Přesto se v 50. minutě prosadil domácí Bijok. Hosté z Hatě se prosadit nedokázali, čehož ještě domácí využili a přidali další dvě branky po gólech Skokana a Waleckeho to bylo už 6:0. Hráči Hatě už nedokázali nijak na tento průběh reagovat, záblatští tudíž doma neinkasovali a zaznamenali velmi povedený zápas se třemi body.



Sestavy


FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - P. Orihel [-] , L. Walecki [-] , J. Skokan [-] (68. P. Socha [-] ) , P. Bijok [-] , D. Socha [-] , M. Šindler [-] (68. T. Rozsíval [-] ) , L. Pilch [-] (81. R. Baraň [-] ) , T. Janoš [-] , D. Dendis [-] , D. Bratovanov [-]

TJ Sokol Hať
V. Drobec [-] - R. Brachtl [-] , V. Mikula [-] , D. Štverka [-] (16. M. Ochvat [-] ) , F. Olecký [-] (68. A. Šindler [-] ) , J. Kelnar [-] , R. Chmelař [-] , V. Burian [-] , T. Ochvat [-] , A. Gajdošík [-] (68. D. Starowicz [-] ) , J. Machalla [-]

ŽK: 90. D. Socha - 29. R. Brachtl , 74. J. Kelnar .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: TOMAI Martin - ČECHÁČEK Jan, KUHN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů