2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kapitán za hrdinu


Branky


10

V 16. kole přivítala Vřesina na domácí půdě Rychvald. Rychvald v utkání dvakrát vedl, ale nakonec své vedení ztratil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Promarněné šance domácích

V první půli vyrovnaný průběh, ve kterém se oba týmy tlačili do zakončení. Jako první se do útočné fáze tlačili hosté z Rychvaldu, ale ze začátku je trápila jak finální, tak před finální fáze. Vřesina první náznak šance měla v 18. minutě, kdy Jiří Pešek našel Filipa Rončku, ale tomu chyběl krok. Poté už diváci viděli první branku utkání, když se ve 22. minutě prosadil hostující Jan Manďák a otevřel skóre zapasu – 0:1. Hned o minutu později chtěli domácí zareagovat na obdrženou branku, Ondřej Kocián vyslal dlouhý centr přímo na hlavu Petra Bočka, ale jeho pokus mířil těsně vedle brány. Další pokus přišel hned vzápětí opět byl u toho Petr Boček, který si našel míč po zásahu brankáře hostů, ale jeho pokus mířil opět vedle. Hosté poté se snažili reagovat na tlak Vřesiny, což se nějakou chvíli dařilo, ale přesto si domácí ještě pár příležitostí vypracovali, přestože z nich skórovat nedokázali.

 


Skvělý vstup do druhé půle

Zajímavý vstup do druhé půle zaznamenali vřesinští, když už po čtyřech minutách hry Boček hlavičkou nastřelil tyč hostující branky. V 50. minutě se už domácí mohli radovat, když Ondřej Kocián poslal dlouhý aut až na hlavu Petra Bočka a ten se konečně po několika šancích dokázal prosadit a srovnat stav utkání – 1:1. Remízový stav vydržel jen pouhou minutu, když se hned v 51. minutě dokázal prosadit Prokop Vantuch a znovu poslat hosty do vedení – 1:2. Rychvald poté nepouštěl domácí delší dobu k zakončení a snažil se držet těsné vedení. Další příležitost si vřesinští vypracovali v 71. minutě, když se po centru dostal k hlavičkovému zakončeno Vojtěch Kocián, bohužel pro snahu domácích šlo toto zakončení opět vedle. Už to vypadalo, že hosté těsné vedení uhájí a odvezou si tři body, ale v 88. minutě vyslal dobrý centr do vápna Vítězslav Čech a Petr Boček dotlačil míč do brány a srovnal opět stav utkání 2:2. Toto skóre už vydrželo i do konečného hvizdu a tak si oba týmy odnášejí shodně po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Vedoucí týmu Ondřej Karel Teichmann: Opět to bylo velmi náročné taktické utkání a hosté využili své šance, které bohužel my jsme nevyuzili, ale nakonec jsme dokázali to ubojovat na remízu.




Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Waszut [-] , M. Pračikov [-] (46. D. Stoklasa [-] ) , V. Čech [-] , J. Pešek [-] , P. Strakoš [-] , F. Rončka [-] , V. Kocian [-] , O. Kocián [-] (60. J. Pagáč [-] ) , P. Boček [-] , M. Troják [-] (89. J. Kučera [-] )

TJ Slavoj Rychvald
J. Žebrák [-] - P. Gajda [-] , M. Kvasňák [-] (80. D. Chautur [-] ) , P. Vantuch [-] , O. Adamczyk [-] , J. Manďák [-] (84. J. Kuznik [-] ) , L. Andoniu [-] , D. Marek [-] (46. M. Nadhajský [-] ) , D. Brevčinský [-] , V. Olšovský [-] , T. Zalejský [-]

ŽK: 58. P. Boček .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: HRDINA Lukáš - GAJDUŠEK René, SLADKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Michal Drnovský
Tip experta: výhra hostů

Rychvaldu očividně prospělo odložené první kolo a tak plný sil díky nestárnoucímu Vantuchovi si hned připsali vítězství. I tady platí, že Rychvald se může pyšnit lepší individuální kvalitou proti Vřesině. Zodpovědná obrana a síla v koncovce jsou to, co Rychvaldu určitě přinese další 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích