0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stádo ovcí zahájilo přechod přes půlku hřiště


Branky


10

V 16. Kole přivítaly Darkovice na domácí půdě Velkou Polom. V utkání padla brzká červená karta, která ale s výsledkem nakonec nezamávala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střídání brankářů.

Úvod utkání poznamenala určitě červená karta hostujícího brankáře Galvase, který zahrál rukou mimo vápno, tudíž byl hned v 7. minutě vyloučen a musel ho vystřídat Jan Thiemel. Darkovice si poté vytvářely své náznaky, ze který by něco vzniknout mohlo, ale to se domácím vždy zadrhlo v před finální fází. Hra se poté přelévala ze strany na stranu, přestože branka ne a ne přijít, tak se hra určitě fanouškům líbit mohla. 

 

 

 

Skvělá příprava na druhou půli

Že tým skvěle připravil do druhé půle trenér Velké Polomi Daniel Matyášek se ukázalo hned po 10. minutách, když se prosadil Jonáš Kopřiva a ukázal, že i v deseti hráčích se dá hrát dopředu - 0:1. Druhá půle byla ze strany Darkovic doopravdy hrůzostrašná a potvrdil to také druhý gól, když se z bezprostřední blízkosti objevil před domácím brankářem Němec a dokázal ho překonat a zvýšit vedení hostů - 0:2. Další branka už nepadla, přestože nějaké šance ještě druhý poločas přinesl, ale skórovat se už ani jednomu týmu nepovedlo. Jediné co domácí fanoušky mohlo nadchnout a pobavit bylo stádo ovcí, které se prohnaly přes půlku hřiště až k rohovému praporku. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Dominik Novák hráč: Za druhý poločas jsme si absolutně nezaslouzili vyhrát. Úplně jsme to vypustili.. takže souper zaslouženě.

TJ Velká Polom
Vojtěch Vaněk hráč: Velmi bojovný zapas kde se ukázala Polom jako tým který pro fanouška fotbalu přinesl opravdu vše, respekt k soupeři z Darkovic kteří předvedli dobrý fotbal. Polom to uhrála bojovností.



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - M. Burý [-] , A. Pieknik [-] (27. R. Kováč [-] ) , J. Michalák [-] , D. Novák [-] , P. Ságner [-] (14. J. Vyletělek [-] ) , P. Michálek [-] (64. A. Tvrdý [-] ) , P. Vyletělek [-] , M. Baran [-] , J. Voldán [-] , N. Chotár [-] (64. L. Poštulka [-] )

TJ Velká Polom
L. Galvas [-] - J. Stadtherr [-] (8. J. Thiemel [-] ) , J. Němec [-] , J. Kopřiva [-] , V. Chromečka [-] (64. D. Cihlář [-] ) , L. Zápotočný [-] , P. Šmída [-] (64. M. Kaspřík [-] ) , P. Sztefek [-] , J. Stadtherr [-] , P. Zahradník [-] (58. F. Hyrdel [-] ) , J. Chmel [-]

ŽK: 35. J. Vyletělek , 47. N. Chotár , 86. J. Voldán - 46. V. Chromečka , 52. P. Šmída , 60. P. Sztefek . ČK: 7. L. Galvas .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: GALVAS Michal - KOLEČKÁŘ Antonín, GODFRYD Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Michal Drnovský
Tip experta: výhra hostů

Polom do jarní části vletěla se vší parádou a určitě v dobrém rozpoložení budou chtít pokračovat dále. Hráčská kvalita převládá na straně hostů, což bude rozhodující faktor utkání.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů