1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/SESTŘIH GÓLŮ: Lídr potvrdil formu


Branky


10

V 16. Kole přivítalo Záblatí na hřišti ve Vrbicích Vítkovice. Šlágr kola připravil zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní trefa

V první půli hosté hráli dlouhé balóny za domácí obranu a útočníci Vítkovic dokázali utíkat obraně, především z levé strany. Vítkovice v první půli nastřelily tyč a také domácí tým podržel brankář Kollar. V 15. minutě po jedné z těchto akci dokázal útočník Vítkovic Enebi Friday Moses utéct, obejít brankáře Kollara, pak už jen uklidil míč do prázdné brány. Záblatí dokázalo vyrovnat ve 40. minutě, když se parádně trefil z přímého kopu Dendis. První půle skončila 1:1.

 

 

Červená karta

Do druhého poločasu domácí vstoupili špatně, hosté prostřídali a záblatští se nemohli dostat vůbec do tempa. Vítkovice toho dokázaly v 60. minutě využít, když se prosadil Jonathan Justice Sylvester a poslal hosty znovu do vedení - 1:2. Jen o minutu později bylo pro Záblatí ještě hůře, když z rozehrávky domácí hned ztratili míč a Adam Antonín se trefil z nějakých dvaceti metrů na zadní tyč, s tímto Kollar neměl šanci nic udělat - 1:3. Přestože Kollár potřetí sbíral míč ze sítě, tak ještě dokázal vychytat dvě nebo tři velmi slibné šance Vítkovic. Utkání už nic víc nepřinášelo a po červené kartě Waleckeho už se zapas jenom dohrával. Tudíž si Vítkovice připsaly další tři cenné body a na jaře jsou zatím stoprocentní!

Nutno dodat, že útok i obrana Vítkovic zatím fungují na jedničku!

 

 

 

 



Sestavy


FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - M. Špryňar [-] (68. P. Orihel [-] ) , L. Walecki [-] , T. Janoš [-] , P. Bijok [-] (81. L. Hájek [-] ) , D. Socha [-] (68. P. Socha [-] ) , M. Šindler [-] , L. Pilch [-] (49. A. Galusek [-] ) , D. Dendis [-] , D. Bratovanov [-] , J. Stošek [-]

MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - F. Enebi [-] , T. Pastrňák [-] , K. Tarasenko [-] , M. Rygol [-] (87. A. Sýkora [-] ) , R. Vítek [-] (79. V. Zajíc [-] ) , L. Tydlačka [-] , J. Jonathan [-] , N. Sýkora [-] (58. A. Antonín [-] ) , P. Widura [-] (46. O. Tarasenko [-] ) , C. Eke [-] (58. J. Holcman [-] )

ŽK: 33. L. Walecki , 43. D. Dendis , 72. J. Stošek - 45. N. Sýkora . ČK: 79. L. Walecki .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HRŇA Petr - SLADKÝ Ondřej, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Michal Drnovský
Tip experta: remíza

dva týmy vyznávající stejný styl hry založený na rychlém přechodu do útoku. První hraje s druhým. Záblatí nebude chtít první zápas na novém domácí hřišti pokřtít ztrátou bodou. Zároveň Vítkovice si od začátku soutěže hlava nehlava jdou za vytouženým postupem

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů