Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Demolice Šilheřovic


Branky


10

V 15. kole přivítaly Šilheřovice na domácí půdě Záblatí. Hosté s nejlepším útokem byli jasným favoritem, kdežto trápící se domácí mohli jenom překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest kousků

Trenér Záblatí svůj celek před zápasem v kabině hecoval, že bude důležité do zápasu dobře vstoupit, protože by se pak mohli zbytečně trápit. Navíc nepříjemně foukalo a kapitán tak před sebou měl důležitý úkol a to vybrat správnou stranu a to se povedlo. Parádně připravený trávník Záblatí svědčil a už v 8. minutě se hosté dostali do vedení, Socha byl opět ve správnou chvíli na správném místě a dokázal otevřít skóre. Poté z dálky přeloboval gólmana Bijok a pak už rozjel svou one man show Šindler, po 23 minutách Záblatí vedli 4:0. Hosté nechtěli polevovat a tak neustále udávali tempo hry, díky Orihelovi a Sochovi nakonec šli do kabin za stavu 6:0, zápas měli jasně pod kontrolou.

 

 

Skvělý vstup do druhé půle

Do druhé půle hosté opět vstoupili skvěle, další dva góly Šindlera a po hodině hry Záblatí vedlo 8:0. Poté nastalo trochu polevení, chyběl pohyb a ze strany hostů a utkání už spíše dohrávali. Šilheřovice dokázaly využít neochoty Záblatí bránit a vstřelily dva góly. To ale ze strany domácích bylo vše a Záblatí odjelo s parádním výsledkem.



Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice
F. Horňák [-] - M. Maleňák [-] , D. Volný [-] , O. Sládek [-] (72. P. Lakva [-] ) , D. Trojanovský [-] , A. Hanus [-] , M. Volný [-] , P. Bittner [-] (88. M. Videnka [-] ) , P. Petr [-] (67. F. Václavík [-] ) , A. D' [-] , D. Novák [-] (46. D. Lukáš [-] )

FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - P. Orihel [-] , L. Walecki [-] , L. Hájek [-] , P. Bijok [-] , D. Socha [-] (80. F. Vančík [-] ) , M. Šindler [-] (80. R. Turko [-] ) , L. Pilch [-] , D. Dendis [-] (58. A. Galusek [-] ) , D. Bratovanov [-] (73. T. Matuška [-] ) , J. Stošek [-]

ŽK: 58. A. D' , 59. P. Petr .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - TVRDÝ Zbyněk, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Boráň

Expert: Vojtěch Vaněk
Tip experta: výhra hostů

Zde k respektu k oběma soupeřům tipuji jasnou výhru Záblatí o 3-4 góly

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - SK Slavie Třebovice | Moravskoslezský | Ostrava - město

Tip: výhra hostů