2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stejný střelec v novém kabátu


Branky


9

V 15. kole přivítala Polom na svém hřišti Vřesinu. Polomští zatím zažívají skvělý start do jarní části, když v úvodním zápase porazili Třebovice 5:1. Vřesinští start do jara též špatní neměli, proti Hrabové dokázali remizovat, ze stavu 0:2 vyrovnali na 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný fotbal a gól z otočky

První půle přinesla více bojovnosti než technického umu, nebylo se čemu divit, jelikož terén nebyl vůbec adekvátní a oba týmy tudíž naplno nemohli předvést svou hru. V 11. minutě hostující Jiří Pešek dlouhou přihrávkou našel Martina Boháče, ale tomu buď vinou terénu nebo nepreciznosti míč sjel z nohy a jeho střela skončila mimo. Jen o 3. minuty později se už fanoušci mohli radovat, když Chromečka našel centrem Zápotočného a ten po minulém zápase, kde vstřelil dvě branky přidal opět další branku, když zatočil míč umístěnou střelou přímo k tyči - 1:0. Ve 26. minutě se hostům naskytla další možnost, když rozhodčí po faulu přisoudil přímý kop pro Vřesinu, jenže Jiří Pešek touto příležitostí pohrdl a svou střelu na bránu neposlal. Jenže už o 3. minuty později se hosté mohli radovat, jelikož po pěkné akci, když Čech rozehrál na Rončku, který si dobře naběhl a skvěle pak předložil Jiřímu Peškovi a ten z otočky vyrovnal - 1:1. Oba týmy šli do šaten za remízového stavu.

Gól do prázdné

Ve druhé půli se utkání vyvíjelo stejně, fotbal s bojovným průběhem, bez nějaké velké technické práce, spousta nepřesností, kterým i terén nepřidal. Vstup do druhé půle i tak vyšel lépe domácím, už ve 44. minutě po souboji s brankářem propadl míč až k Jonáši Kopřivovi a ten do prázdné branky opět poslal polomské do vedení - 2:1. Domácí se poté snažili hrát na brejky, ale ty jim nevycházeli, přesto si výsledek zkušeně hlídali a soupeře k ničemu nepouštěli. Vřesinští až v závěru v 88. minutě vypadalo to, že vyrovnají, ale velkou šanci promarnil Filip Rončka a tak domácí mohli slavit další výhru a ukázat v jaké fazóně jsou!



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Polom
Vojtěch Vaněk hráč: V první půli si více ze hry vytvořili hosté, celý zápas se hrál bojovný fotbal na docela špatném terénu. Oba poločasy byli vyrovnané, my jsme v tom druhém dali hned ze startu gól a snažili se hrát na brejky, což nám ale nevycházelo.

TJ Vřesina
Vedoucí mužstva Ondřej Karel Teichmann: V první půli jsme měli několik dobrých náběhů, ale nebylo z toho nic. Ani ze standartek, které vypadali nadějně nic nebylo, hrálo se na velmi těžkém terénu. V druhé půli si soupeř zkušeně hlídal náskok, nám se nepodařilo se dostávat do vyložených šancí a nakonec z toho nebyl ani bod.



Sestavy


TJ Velká Polom
L. Galvas [-] - J. Němec [-] , J. Kopřiva [-] (90. A. Rychlý [-] ) , V. Chromečka [-] (86. J. Tománek [-] ) , L. Zápotočný [-] , P. Šmída [-] (60. D. Cihlář [-] ) , P. Sztefek [-] , J. Stadtherr [-] , P. Zahradník [-] , P. Strakoš [-] (60. M. Kaspřík [-] ) , J. Chmel [-]

TJ Vřesina
J. Bukovec [-] - M. Waszut [-] , M. Pešek [-] , V. Čech [-] , J. Pešek [-] , D. Stoklasa [-] (81. P. Strakoš [-] ) , F. Rončka [-] , V. Kocian [-] , J. Pagáč [-] (81. P. Boček [-] ) , M. Boháč [-] (68. M. Pračikov [-] ) , M. Troják [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - PODRAZA Jaroslav, HERDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Vojtěch Vaněk
Tip experta: výhra domácích

Velká Polom se může papírově jevit jako favorit, ale myslím si že to bude vyrovnaný zápas, těsná výhra domácích 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - SK Slavie Třebovice | Moravskoslezský | Ostrava - město

Tip: výhra domácích