V. Kocian 76.
J. Pešek 84. (p.)
2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Penalta, červená karta, Vřesina v závěru zachránila bod


Branky


76. V. Kocian , 84. J. Pešek (p.) - 47. M. Šimon , 63. D. Nováček
11

Ve 14. kole v prvním jarním utkání přivítala Vřesina Hrabovou. Hosté byli v tomto utkání jasným favoritem, ale Vřesina nejednou své soupeře zaskočila a byla těžkým soupeřem. První půle toho moc nenabídla a skončila bez branek. V té druhé naopak o góly nebyla potřeba a nakonec to bylo velmi napínavé utkání až do samotného závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standartní situace hostů

Do zápasu vstoupila lépe Hrabová, která se prezentovala kombinančním fotbalem a i díky tomu svého soupeře přehrávala. Přestože vyráznější převahu měli hosté, tak jako první zahrozili domácí, když v 1. minutě nejprve to z dálky zkoušel Bocek, ale bránu netrefil, následně ve 3. minutě poslal Bocek centr na Rončku, tomu ale chyběl krok. Následně zahrávala Hrabová několik standartek, ze kterých ale skórovat nedokázala. První půle tedy gól nenabídla - 0:0.

Penalta a srovnání

Svou převahu využili hosté z kraje druhého poločasu, kdy se ve 47. minutě střelou na zadní tyč prezentoval kapitán Šimon a otevřel skóre - 0:1. Hrabová byla nadále aktivnější a po dorážce Dana Nováčka v 63. minutě šla do dvoubrankového vedení - 0:2. Po ruce hostů kopal na dvakrát penaltu Čech, ale tu neproměnil. Domácí se mohli radovat až v 75. minutě, Martin Pešek poslal z levé strany centr na zadní tyč a tam dalekonosnou střelou na zadní tyč snížil stav utkání na 1:2 Kocián Vojtěch. Srovnat se vřesinským povedlo v 84. minutě, když hostující Martin Mrva zahrál rukou na brankové čáře, za což dostal červenou kartu a rozhodčí nařídil pokutový kop, ten nakonec proměnil Jiří Pešek - 2:2. Domácí své převahy poté už nevyužili a utkání skončilo remízou!



Sestavy


TJ Vřesina
J. Bukovec [-] - M. Waszut [-] , M. Pešek [-] , V. Čech [-] , J. Pešek [-] , P. Boček [-] (38. D. Stoklasa [-] ) , F. Rončka [-] , V. Kocian [-] , O. Kocián [-] , M. Boháč [-] (86. M. Pračikov [-] ) , M. Troják [-] (93. J. Kučera [-] )

TJ SOKOL Hrabová
M. Chodura [-] - M. Ročňák [-] (80. M. Miolla [-] ) , M. Šimon [-] , R. Pešek [-] , D. Nováček [-] , R. Drulák [-] , M. Slezák [-] (91. J. Stejskal [-] ) , A. Volf [-] (86. M. Odstrčilík [-] ) , A. Havlíček [-] , P. Honěk [-] , M. Mrva [-]

ŽK: 21. J. Pešek , 34. O. Kocián , 90. M. Pešek - 21. P. Honěk , 28. M. Ročňák , 41. R. Pešek , 70. A. Volf . ČK: 83. M. Mrva .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: SLADKÝ Ondřej - HRDINA Lukáš, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Aleš Sýkora
Tip experta: remíza

Remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - SK Slavie Třebovice | Moravskoslezský | Ostrava - město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Zde bych to viděl na výhru hostů, ale Vřesina potrápí Hrabovou a nedá jí nic zadarmo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích