Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejlepší střelec už střílí v jiných barvách


11

Ve 14. kole přivítaly Třebovice na domácí půdě Velkou Polom. Domácí se museli obejít bez svého nejlepšího střelce, který se přesunul právě do Velké Polomi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie

Vyrovnaná první půle plná soubojového fotbalu, ve které už si od startu hosté vytvořili náznaky příležitostí, ze který mohli udeřit. Na první branku si, ale museli diváci počkat až do 28. minuty, po výborné individuální akci, když si Václav Chromečka navedl míč na pravou nohu a následně umístěnou střelou zakončil - 0:1. Přestože příležitosti první poločas ještě přinesl, tak hosté odcházeli do šaten s jednobrankovým vedením. 

Né pětku né, tak prosím pětku né

Ve druhém poločase se již herní projev spíš překulil na stranu hostů. Hned z kraje druhé půle se prosadil Ladislav Zápotočný a ukázal, že se tato posila Velké Polomi doopravdy povedla. Zápotočný v 47. minutě opět z individuální akce dokázal navýšit - 0:2. Jen o minutu později se domácím podařilo snížit, když si dobře vedl jeden z mladíků Třebovic na středu hřiště a předložil míč Kožušníkovi a ten se nemýlíl - 1:2. Nejspíš se začala projevovat i příprava, kterou měla Polom doopravdy dobrou, když se připravovali během zimní pauzy tři měsíce pod trenérem Danielem Matyáškem, který nenechal nic náhodě. V 61. minutě střelou z bezprostřední blízkosti o břevno přidal svůj druhý gól v zápase Zápotočný - 1:3. Prakticky z totožné šance, jako u prvního gólu se opět prosadil Václav Chromečka - 1:4. Na konečných 1:5 upravil v závěru utkání z rohového kopu hlavičkou Sztefek. Hosté v utkání předvedli skvělý výkon, ale herně výsledek úplně neodpovídal průběhu. Velká Polom si tudíž z Třebovic odvezla všechny body.



Ohlasy k zápasu



TJ Velká Polom
Vojtěch Vaněk hráč: Chtěl bych pochválit mladíky Třebovic, kteří hru oživili. Zároveň bych chtěl pochválit Ladislava Zápotočného, který přišel právě z Třebovic a vstřelil dva góly, samozřejmě i Václav Chromečka, který taky dal dva góly a předvedl skvělý výkon. Celkově velmi disciplinovaný a dobrý výkon od každého z hráčů. Výsledek určitě neodpovídal průběhu, Třebovice nebyly soupeřem, který by si takto zasloužil prohrát.



Sestavy


SK Slavie Třebovice
R. Zmija [-] - B. Pitsur [-] , V. Mikeš [-] (68. [-] ) , V. Kožušník [-] , M. Schvarz [-] , M. Orlík [-] , V. Gromotovič [-] (46. [-] ) , F. Balda [-] , T. Herudek [-] , Z. Červenka [-] (85. [-] ) , P. Hruzík [-]

TJ Velká Polom
J. Thiemel [-] - J. Stadtherr [-] , J. Kopřiva [-] , V. Chromečka [-] , L. Zápotočný [-] (82. J. Tománek [-] ) , P. Šmída [-] (71. P. Strakoš [-] ) , P. Sztefek [-] , J. Stadtherr [-] , M. Kaspřík [-] (60. D. Cihlář [-] ) , P. Zahradník [-] , J. Chmel [-]

ŽK: 54. Z. Červenka , 84. M. Orlík , 89. L. Tsiligkaridis - 72. J. Chmel .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - PORUBEK Václav, BREZOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Boráň

Expert: Aleš Sýkora
Tip experta: výhra hostů

Výhra Velké Polomi

Tip: výhra domácích

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - SK Slavie Třebovice | Moravskoslezský | Ostrava - město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zde bych to viděl na výhru Polomi.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů