Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nadávky, vyhrocené situace a výhra Jižanů


Branky


11

V úvodním jarním kole přivítali jižané na svém hřišti poslední Hať. Domácí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rána pěstí a urážky

V první půli ani jeden tým neměl výraznější převahu, šance se rodili na obou stranách. Hosté si vytvořili největší příležitost ve 23. minutě, kdy se jeden z hráčů Hati ocitl sám před brankářem Begou, ale svůj pokus poslal jen do boční sítě. Okolo třicáté minuty si vytvořili velkou příležitost i domácí, ale rána skončila nad. Další příležitost si ve 33. minutě vytvořili hosté, od rohové čáry jeden z hráčů prošel až k brance, kde chtěl najít svého spoluhráče, ale přihrávka šla na paty. Ve 37. minutě Radek Stojan zatočenou střelou mířil na zadní tyč, ale ta skončila nakonec vedle. Ve 39. minutě přišla pro domácí největší příležitost ke skórování a to pokutový kop, tím ale domácí pohrdli a nechali vyniknout brankáře hostů Marka Wozniaka. Ve 43. minutě trošku více vyhrocená situace, kdy jeden z hráčů domácích podle slov hostů měl udeřit protihráče pěstí do obličeje, ale rozhodčí si ničeho nevšimli, což začalo vřít na lavičce Hati, kde trenér vulgárně začal urážet hráče domácích a druhý z trenérů debatoval s postranním rozhodčím, jak tuto situaci nemohl vidět, ten mu odpověděl, že sledoval míč a né situaci, která se odehrála úplně mimo. Poločas skončil bez branek, ale očividně to v hostech vřelo po celé situaci a zrovna v dobré náladě neodcházeli. 0:0.

 

Rohový kop a tvrdší zákroky

Hra se ve druhé půli začala čím dál více přitvrzovala, po jednom ostrém zákroku na hostujícího hráč už musel rozhodčí vytáhnout žlutou kartu, kterou obdržel Martin Leščák. Hned po 6. minutách druhé půle se z rohového kopu domácích hlavou prosadil Filip Chrašč a otevřel skóre zápasu - 1:0. Jen dvě minuty dělili další branku, kdy se po chybě brankáře Wozniaka do prázdné brány trefil Adam Georgiou - 2:0. Tlak domácích zesiloval a hned po minutě od gólu vyslal jeden z hráčů domácích dalekonosnou střelu, ale mířila nad bránu. Největší šancí na skórování ve druhém poločase hosté v 55. minutě pohrdli, když jeden z hráčů hostů běžel sám na bránu, ale nechal vyniknout brankáře Begu, který jeho pokus vyrazil, ale nutno dodat, že šlo o hraniční situaci, které možná předcházel ofsajd. Další branku přidali jižané v 72. minutě, kdy se po průnikové přihrávce objevil sám před bránou Němec a sice vyslal nepříliš razantní střelu, ale přesto skončila v bráně - 3:0. Hati se povedlo snížit v 80. minutě, když se ze skluzu prosadil Daniel Starowicz - 3:1. Do konce zápasu se, ale hostům už se zápasem nic udělat nepovedlo a tak zápas skončil pro jižany 3:1.

 

Nutno dodat, že výbornou podporu domácích zařídili jejich Ultas DEBL Fans Ostrava-Jih, kteří pravidelně jezdí i na venkovní utkání.



Sestavy


FC Ostrava-Jih
A. Bega [-] - J. Podžorski [-] (70. T. Korbačka [-] ) , F. Chrašč [-] (65. J. Němec [-] ) , R. Stojan [-] (78. A. Pavlišinec [-] ) , D. Gregor [-] , F. Matiášek [-] , M. Leščák [-] , A. Georgiovský [-] (78. L. Machala [-] ) , J. Georgiovský [-] (70. M. Gaži [-] ) , M. Konečný [-] , M. Zomber [-]

TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - V. Mikula [-] , F. Olecký [-] , L. Mikula [-] , M. Kuchař [-] (31. V. Machalla [-] ) , L. Kubala [-] (60. D. Starowicz [-] ) , V. Burian [-] , T. Ochvat [-] , J. Machalla [-] , R. Brachtl [-] (89. D. Štverka [-] ) , L. Cigan [-]

ŽK: 49. M. Leščák - 54. J. Machalla .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: CHMIEL Marek - REVAJ Jakub, JURYGÁČEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Aleš Sýkora
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích nad posledním týmem tabulky.

Tip: výhra domácích

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - SK Slavie Třebovice | Moravskoslezský | Ostrava - město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jižani v prvním domácím jarním utkání zvítězí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích