2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře přerušily jarní neporazitelnost Českého Těšína


Branky


11

Neděle nabídla utkání mezi domácími Kravařemi a Českým Těšínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodl pozdní gól Kravař

Hosté těžili hlavně ze standartních situací, které měli velice nebezpečné. První branka ale paradoxně padla z domácího rohového kopu, kdy Zapalač centroval na přední tyč, hostující hráč prodloužil a míč se dostal k Tesaříkovi, který otevřel skóre. V druhém poločase Český Těšín začal domácí celek napadat. V 52. minutě po rohovém kopu dostal míč k Davidu Macečkovi, který vyrovnal na 1:1. Domácí zareagovali vícečlenným střídaním, trenér Krzisch poslal na plac mladší kluky a tento tah se ukázal jako úspěšný. Deset minut před koncem po přihrávce Kudlíka na skóroval Chřibek. Kravaře přerušily jarní neporazitelnost Českého Těšína a posunuly si na 4 příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Trenér Krzisch: Utkání hodnotím kladně, soupeř byl nebezpečný hlavně ze standartek. V druhém poločase jsme byli nuceni udělat změny v sestavě a ty se nám nakonec vyplatily.




Sestavy


Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - M. Silber [-] (54. N. Chřibek [-] ) , M. Halaška [-] (75. L. Hudeček [-] ) , J. Barcal [-] (66. P. Kudlík [-] ) , J. Ohřál [-] (66. P. Kurka [-] ) , Z. Pospěch [-] , P. Ferenz [-] , P. Zapalač [-] , D. Kahler [-] (75. T. Mikulenka [-] ) , J. Tesařík [-] , O. Bitomský [-]

FK Český Těšín
R. Mrozek [-] - M. Lanc [-] (88. N. Osička [-] ) , O. Byrtus [-] , F. Dohnal [-] , K. Slowiaczek [-] (88. M. Šmerda [-] ) , D. Maceček [-] (66. J. Urban [-] ) , L. Maceček [-] , M. Sostřonek [-] , S. Potůček [-] , P. Matuszek [-] , M. Krucina [-] (75. Š. Gibiec [-] )

ŽK: 85. O. Bitomský , 92. L. Hudeček .
Počet diváků: 313. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - ŘEZNÍČEK Miroslav, MINICH Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Kolbasa

Expert: Vítězslav Knapp
Tip experta: remíza

Velmi vyrovnané utkání, za mě remíza 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích