6:1
(2:1)
45. D. Kosina (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

24.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Individuální chyby hráčů Bohnic ve druhém poločase rozhodly o vysoké výhře Kbel


Branky


21. L. Dampha , 32. T. Panýrek , 63. J. Vokoun , 65. T. Panýrek , 71. J. Vokoun , 87. J. Panýrek - 45. D. Kosina (vl.)
5

Kbely na svém domácím hřišti před zraky 250 diváků, kteří zápasu dodaly skvělou kulisu smetly Bohnice 6:1.

Zápas prvního s posledním nabídl vyrovnaný první poločas a šance na obou stranách. Kbely šly do kabin s náskokem jediného gólu a Bohnice je ve druhém poločase chtěly potrápit. Bohužel po individuálních chybách dostaly dvě rychlé branky a Kbely si zápas v klidu pohlídaly a dotáhly ho do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Dalo se očekávat, že v souboji prvního s posledním budou Kbely jasně dominovat. Od začátku utkání drželi hráči Kbel míč na svých kopačkách a Bohnice trpělivě bránily v bloku.

Poprvé hosté inkasovali v jednadvacáté minutě po kombinaci bratří Panýrků, kdy Tomáš Panýrek následně před prázdnou branku na malé vápno servíroval balón na Lamina Damphu, který se nemýlil.

Na 2:0 zvyšoval hlavou ve 32. minutě Tomáš Panýrek, když mu skvělý centr naservíroval bratr Jakub.

Téměř vzápětí však mohli hosté snížit, kdy se po centru z levé strany z voleje do balónu opřel Lukáš Turek. Adam Malík v brance byl však připraven a jeho střelu vytěsnil na rohový kop.

Hosté se přeci jen dočkali snížení, kdy po centru Martina Molíka z pravé strany si do vlastní sítě srazil míč Daniel Kosina.

2. poločas

Ve druhém poločase se obraz hry neměnil a Kbely držely míč na svých kopačkách.

Bohnice za stavu 2:1 cítily příležitost a snažily se hrozit střelami z dálky. Jednu nebezpečnou zblokovala Martinu Molíkovi obrana domácích.

V 63. minutě si Kbely pomohly autovým vhazováním, které má na starost Lukáš Kühnel a dohodí opravdu velmi daleko. Tentokrát jeho autové vhazování dopadlo přímo na nohu Tomáš Panýrka, který balón zpracoval pro Jiřího Vokouna, který z malého vápna zavěsil míč pod břevno.

O 2 minuty později přišla velká individuální chyba hostujícího brankáře Václava Hrdličky, který centr ze strany vyrazil pouze před sebe a Tomáš Panýrek míč doklepl do odkryté branky.

V 71. minutě se opakovala situace z 63. minuty, kdy si domácí znovu pomohli autovým vhazováním a znovu ho v branku proměnil kapitán domácích Jiří Vokoun.

3 minuty před koncem přišla hrubka zkušeného 44 letého stopera Bohnic Františka Klečky, který se na jako poslední hráč na velkém vápně nechal o míč obrat Jakubem Panýrkem a ten tváří tvář Hrdličkovi umístil balón přesně k tyči.

Když velkou šanci v zápase neproměnil Nicholas Lashway skončilo utkání vítězstvím Kbel 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kbely
Martin Haniak - trenér: Zápas s týmem z Bohnic jsme odehráli po středečním slušném výkonu v Poháru na Dukle JM a chtěli jsme na něj v neděli navázat. Museli jsme oproti středě udělat 2 vynucené změny, střelce a výborně hrajícího Elysberga nahradil zkušený Kűhnel a druhého středečního střelce Urbanovského nahradil Kuba Panýrek. Od začátku jsme převzali iniciativu a snažili se rychlými akcemi soupeře zdolat. Po brance Kamina jsme chtěli udržet velkou intenzitou hry, což nám přineslo i druhý gól. Následovali 2 vyložené neproměněné šance Damphy, ale nakonec po sérii nepřesností jsme si po centru zprava dali odrazem vlastní gól. V poločase bylo nutné opět zdůraznit některé herní prvky, ale hlavně kluky uklidnit aby pokračovali v trpělivé, ale intenzivní hře, což se v prvních 10 minutách ne úplně dařilo. Zápas rozhodl 3. gól, kdy jsme si pomohli standartkou. Udělali jsme 2 změny a hra postupně gradovala, po akci Patrika Zolotuchina skóroval doražkou opět Tomáš Panýrek a svým druhým gólem zvyšoval opět výborný Jirka Vokoun. Dobrý výkon korunoval gólem i Kuba Panýrek, který svojí chytrostí obral na vápně o míč stopera a přesvědčivě skóroval. Jsem moc rád, že se dostal do hry i mladý Niki Lasway a za 13 minut se dokázal dostat do 2 šancí. Pro něj věřím určitě cenná zkušenost. Osobně jsem nadšený z vysoké návštěvy a parádní podpory malých kbelských mládežníků. Všem fandům děkujeme. V neděli, opět ve Kbelích, nás čeká jeden z nejlepších týmů jara, Radotín.




Sestavy


TJ Spartak Kbely
A. Malík [-] - L. Dampha [-] (65. P. Dobrovolný [-] ) , D. Kosina [-] (65. Č. Skoč [-] ) , T. Panýrek [-] (78. N. Lashway [-] ) , J. Panýrek [-] , P. Pfavayi [-] (71. F. Odvárka [-] ) , P. Zolotuchin [-] , J. Leibl [-] , J. Vokoun [-] , L. Kühnel [-] , J. Kohlbeck [-]

TJ Slovan Bohnice
V. Hrdlička [-] - L. Rutta [-] (35. D. Maršík [-] ) , L. Turek [-] , M. Molík [-] , M. Šebesta [-] , D. Brožek [-] , K. Šlapák [-] , R. Nouzák [-] (70. J. Hejhal [-] ) , F. Klečka [-] , O. Kulovaný [-] , A. Šoustal [-] (68. A. Šrut [-] )

Počet diváků: 250. Rozhodčí: JANŠTA Michal - TIKAL Jan, VONDRÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Filip Veselý
Tip experta: výhra domácích

Souboj Davida s Goliášem, vysoká výhra Kbel.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Spartak Kbely 23 66:25 58
2 Prague Raptors Football Club 23 65:35 49
3 SK Aritma Praha B 23 60:41 45
4 SK Uhelné sklady Praha 23 53:39 44
5 FC Přední Kopanina B 23 70:32 42
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Leo Bužík 27
2 Martin Ondruš 26
3 Tomáš Panýrek 23
4 Andrea Rizzi 16
5 Ondřej Měska 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 78 46,4% 0
2 Radek Hruška 49 35,0% 0
3 Jaromír Bělunek 27 56,3% 0
4 Miroslav Liška 23 47,9% 0
5 Petr Vosmík 17 43,6% 0
Zobrazit celou tabulku