Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 11:00

23.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radotín hrál poprvé na jaře na hřišti soupeře, Bohnicím nasázel 5 branek


Branky


6

Až v sedmém jarním kole vyjeli hráči Radotína na hřiště soupeře, kterým byly poslední Bohnice. I přesto, že v prvních 20 minutách bylo na hostech znát, že se zžívají s přírodní trávou, domácí své šance nedokázali využít a po 20 minutách začali hosté kombinovat a převzali otěže hry. Skóre otevřel ještě do poločasu Kulíšek a v druhé půli se prosadili Bužík, Doležel, Ježdík a na konečných 5:0 uzavřel po krásné Bužíkově přihrávce Pavel. Bohnice ani tentokrát nezvítězily a zůstávají na poslední příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Ve studeném a větrném počasí se na skvěle připravené trávě v Bohnicích odehrál další zápas první A třídy. Hosté poprvé vyjeli na hřiště soupeře a bylo vidět, že 20 minut vůbec nechápali, že se hraje na trávě a na velkém hřišti. Domácí toho využili a byli aktivnější, ale více méně se neprosazovali. V okamžiku, kdy Radotín začal trochu kombinovat, přihrál si a šel do náběhu domácí jasně přehrával. V první šanci se objevil Doležel ve 20. minutě, ale sám před brankářem zamířil těsně vedle tyče. Poté bylo několik nebezpečných střel z dálky, které domácí brankář s obtížemi vyrážel a ráz prvního poločasu dala 44. minuta, kdy Ježdík dobře vystřelil z dálky, brankář Hrdlička to vyrazil a dobíhající Kulíšek dal na 1:0.

 

2. poločas

Utkání se mohlo zlomit na začátku druhého poločasu, kdy se domácí dostali asi do své jediné velké šance, kdy z penalty střílel po zemi Yoni Girardey, ale Kendík v brance střelu vyrazil. Poté už to byla více méně otázka skóre, protože domácí nestíhali rychlé brejky hostů. Na 2:0 zvýšil Bužík, který dostal prostor, utekl obráncům a dal lob přes brankáře na 2:0. Stejný scénář následoval před třetím gólem, kdy Doleže dostal míč do běhu a běžel sám na brankáře a k tyči umístil na 3:0. Zápas byl rozhodnutý a jen se dohrával za dalších šancí hostů. Domácí víceméně rezignovali na všechno takže se hrál otevřený fotbal i když do konce zbývalo ještě 25 minut. Na 4:0 pro hosty zvýšil Ježdík, který dostal míč do uličky a prostřelil brankáře. Ke skorigování skóre se mohli dostat v závěru i domácí, kdy hosté již bránili laxně a v posledních 3 minutách mohli domácí vstřelit čestnou branku, ale jejich nepřesnost tomu zabránila. Na 5:0 uzavřel po hezké přihrávce Bužíka z úhlu z první Jakub Pavel. Poté rozhočí zápas ukončil, což všichni kvitovali s povděkem, protože počasí opravdu nebylo fotbalové. 

Za zaslání reportáže děkujeme Zdeňku Krejčímu.



Ohlasy k zápasu



SC Radotín
Petr Procházka - trenér: Jeli jsme k poslednímu týmu tabulky, ale hlavně po 5 měsících zase na trávu. S výsledkem jsem samozřejmě spokojen, s herním projevem až cca od 25.minuty, do té doby jsme byli evidentně mimo hlavně z rozměrů a povrchu hřiště. Pak jsme převzali iniciativu a až na krátkou pasáž na začátku druhého poločasu jsme byli lepším týmem. Přiznejme však že to stále není ta forma, kterou bychom si představovali. Díky mnoha absencím jsme museli změnit rozestavení, někteří hráči hráli na jiných postech než jsou zvyklí. Nejlepší hráč Bužík s bilancí 1+3, podržel Kendík v brance, za stavu 1:0 chytil gólovku domácích. Vzadu jistota Suchan a příjemně překvapil Tyburec, který hraje výhradně za Béčko. Uvidíme kdo se uzdraví, ale absence má každý tým, na to se nemůžeme vymlouvat. Pořád máme o co hrát...



Sestavy


TJ Slovan Bohnice
V. Hrdlička [-] - P. Bartoš [-] , A. Šrut [-] (46. L. Turek [-] ) , M. Molík [-] , D. Brožek [-] , A. Šoustal [-] (78. K. Šlapák [-] ) , D. Maršík [-] , R. Nouzák [-] (78. J. Hejhal [-] ) , F. Klečka [-] (60. A. Fousek [-] ) , O. Kulovaný [-] , M. Šebesta [-] (46. Y. Girardey [-] )

SC Radotín
J. Kendík [-] - L. Bužík [-] , J. Tyburec [-] , J. Ježdík [-] (71. F. Přívozník [-] ) , R. Skopový [-] (51. D. Bureš [-] ) , O. Suchan [-] , O. Kulíšek [-] , J. Přaslička [-] , J. Doležel [-] , J. Pavel [-] , P. Ježdík [-] (80. J. Šatra [-] )

ŽK: 50. D. Maršík , 70. J. Klečka - 42. L. Bužík .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: PRÝMAS Luboš - MALANÍK Daniel, TENKRÁT Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Patrik Vytiska
Tip experta: výhra hostů

Tipuji Radotín 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích