2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

22.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Řeporyje tentokrát v utkání ani jednou neprohrávaly, Cholupice porazily 2:0


Branky


8

Cholupice si chtěli spravit chuť po minulé prohře s vedoucími Kbely, kdy dostaly gól až v závěru. V tomto utkání hýřili aktivitou, ale kvalitní defenzíva a Filip Veselý v brance jim nedovolili skórovat. Za Řeporyje se trefil Karták a minutu před koncem Linhart. Řeporyje vyhrály 2:0 a na šestou příčku nyní ztrácejí pouhé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí Řeporyje plují na vlně výsledkových úspěchů a toto surfování si chtěly nadále prodloužit. Do cesty se jim nepřiřítilo Tsunami, ale posilněné Cholupice, jejichž jarní výsledky budily respekt. 

 

První minuty patřily spíše hostům, kteří nepotrestali dvě hrubé chyby domácích, kdy finální přihrávka od odkryté branky nebyla úspěšná, posléze hasil požár brankář Veselý. Od 20. minuty se domácí dostávali do tempa a nebýt nepřesné mušky Grafa , mohlo se skóre hýbat o chlup dříve. K tomu došlo až v 37. minutě , kdy Petrus zahrával z 27m přímý kop, který vyrazil před sebe brankář a Karták pohotově levou dorazil.

 

 

Druhý poločas

V druhém poločase Řeporyje čekaly na svoje šance, které přicházely , ale ani Rusyn , Graf či Karták hostujícího brankáře neprostřelili. Hosté drželi balón na svých kopačkách , nicméně v málo nebezpečném území. Přesně to , co Řeporyjím vyhovovalo. Zvláště v den, kdy jinak nebezpečný France nebyl příliš výrazný. Rozhodnutí příšlo až chvíli před finálním hvizdem, kdy Linhart dorazil svou střelu po centru z pravé strany a poslal domácí do vedení 2:0.

 

A tak Řeporyje došly k dalšímu bodovému zisku.

 

Autor: Petr Vosmík



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Cholupice
Aleš Burda - trenér: Do Řeporyjí jsme přijeli s jasným cílem získat 3 body a napravit tím domácí ztrátu z předchozího utkání. Do zápasu jsme šli s cílem eliminovat největší zbraň soupeře, což je kvalitní defenzíva ve více hráčích a velmi dobře prováděné rychlé protiútoky. Dovolím si tvrdit, že jsem díky kvalitní předzápasové přípravě vstoupili do zápasu aktivně a byli jsme od první minuty lepším týmem. Jsem pyšný na své chlapce, jak k zápasu přistoupili a jak plnili taktické pokyny a jakou předváděli hru. Bohužel vzhledem k tomu, že větší množství našich šancí zůstalo nevyužito byli jsme to my, kdo po trestném kopu soupeře a nedůrazu při jejich dorážce do přestávky inkasovali. Poločasové skóre bylo 1:0 ve prospěch domácích. Do druhého poločasu jsme šli s jasným cílem zvýšit aktivitu a prolomit střeleckou smůlu. Pracovali jsme precizně a kvalitně, ovšem bez gólového efektu a naopak v závěru, kdy hra byla již poměrně otevřená jsme inkasovali na konečných 0:2. Opravdu si myslím, že jsme po celý zápas byli lepším týmem a o to víc ztráta bodů bolí.



Sestavy


FK Řeporyje
F. Veselý [-] - R. Graf [-] (85. J. Svoboda [-] ) , R. Boukal [-] (58. F. Waiz [-] ) , T. Karták [-] , J. Bartůněk [-] , I. Rusyn [-] , J. Linhart [-] , F. Zedník [-] , V. Heim [-] , V. Petrus [-] , M. Petr [-]

TJ Sokol Cholupice
T. Hanslík [-] - J. Polák [-] , L. Srba [-] , D. France [-] , J. Sláma [-] (64. M. Knebl [-] ) , T. Moravec [-] , M. Šrámek [-] , Š. hrazdíra [-] , L. Chaloupka [-] (64. F. Janoušek [-] ) , D. Adamopulos [-] , T. Ulihrach [-]

ŽK: 42. R. Boukal , 68. J. Bartůněk , 92. J. Svoboda - 43. J. Sláma , 65. L. Srba , 74. F. Janoušek , 92. T. Moravec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MASLOV Pavel - FIALA František, VLASTNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté mají na jaře formu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Díky peklu domácích překlopí Řeporyje zápas na svojí stranu i proti velmi dobře hrajícímu soupeři.