2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:00

21.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohnice trápí velké množství zraněných hráčů, s Meteorem padly 2:0


Branky


8

Meteor si chtěl spravit chuť po prohře 7:4 s Uhelnými Sklady a na umělé trávě ve Štěpničné ulici přivítal poslední Bohnice. Ty trápí rozsáhlá marodka. Z minulého kola si Tomáš Ridval odnesl zlomenou klíční kost a tak Bohnice nastoupily hned s několika hráči B týmu. Utkání nepřineslo mnoho zajímavých situací. Bohnice spíše nakopávaly balony a z žádné větší příležitosti branku domácích neohrozily. Domácím se dařilo hrát dobře po křídlech a z toho se i dokázali prosadit. Meteor zvítězil 2:0 a Bohnice si neodvážějí ani bod. Navíc se jim zranila i brankářská jednička Ondřej David. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra mezi vápny

První poločas se odehrával spíše mezi vápny obou soupeřů. Žádnou velkou příležitost si žádný z týmů nedokázal vytvořit. Domácí hrozili převážně po stranách díky svým rychlým křídelníkům. Jedna takováto šance se přeměnila v gól. Domácí po křídle zavezli balon až téměř na malé vápno odkud ho servírovali před branku. Tam se ve 20. minutě prosadil skluzující Michal Penc a poslal tak domácí do vedení. Jelikož se více branek diváci nedočkali, poločas tak skončil 1:0.

Snaha o vyrovnání k ničemu nevedla

Bohnice se snažili něco změnit do druhé půle, ale bohužel nakopávané balóny na ne příliš vysoké útočníky Nouzáka se Šoustalem k ničemu nevedly.

Pohroma pro hosty přišla v 80. minutě, kdy po souboji domácího útočníka s hostujícím brankářem musela přijet sanitka kvůli krvácivému zranění na čele Ondřeje Davida, který hájil hostující branku. Vystřídat ho musel Václav Hrdlička. Ten první střelu, kterou v zápase musel řešit chytil. S druhou střelou na branku v závěru utkání však již nic dělat nemohl a v nastaveném čase vedení domácích pojistil Andrii Illiashenko. Otevřená obrana hostů podruhé inkasovala a utkání skončilo výsledkem 2:0.

Meteor si připsal na jaře druhé vítězství. Bohnice zatím na jarní výhru dále čekají.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Bohnice
Ondřej Kulovaný - obránce: Zápas se hrál na umělé trávě. Domácí sice nabízeli, že se utkání může odehrát na trávě, ale my jsme si v kabině odhlasovali, že utkání odehrajeme na umělce, protože jsme tam v týdnu trénovali. Utkání bylo celkem vyrovnané. Hráli jsme v dost obměněné sestavě. My jsme balóny spíše nakopávali, ale k ničemu to moc nevedlo. Souepř měl v prvním poločase asi 2 šance. Jednu proměnil, ale nepřišlo mi, že by nás nějak tlačili a byla jen otázka času, kdy inkasujeme. V útočné fázi se nám nedařilo od zálohy jsme balóny nemohli vůbec posunout na naše útočníky a snad nic jsme si v zápase nevytvořili. Jedinou šanci měl Adam Šoustal, ale neproměnil. Bylo to hratelné utkání a kdybychom měli obvyklou sestavu, tak jsme mohli bodovat. Ale upřímně musím říct, že v tomto zápase jsme si opravdu nic dopředu nevytvořili.



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - D. Kousal [-] , P. Makailov [-] , M. Penc [-] (76. A. Illiashenko [-] ) , V. Ficek [-] (63. D. Ondruš [-] ) , J. Kratochvíl [-] , V. Dovhaniuk [-] , M. Hendrych [-] , S. Valenta [-] , J. Krpálek [-] , A. Žák [-] (63. E. Kramer [-] )

TJ Slovan Bohnice
O. David [-] (80. V. Hrdlička [-] ) - M. Šebesta [-] , M. Molík [-] (46. A. Šrut [-] ) , L. Turek [-] , A. Šoustal [-] (76. K. Šlapák [-] ) , D. Maršík [-] , R. Nouzák [-] , J. Cunningham [-] , O. Kulovaný [-] , P. Bartoš [-] (57. A. Fousek [-] ) , D. Brožek [-]

ŽK: 80. R. Nouzák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MIČKO Lubomír - ZELENÝ Jiří, HEJMA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Když nebudou posily z Áčka u Meteoru mají Bohnice šanci. Bod urvou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Veledůležité utkání pro Bohnice, které musí uspět. Přesto Meteor si v domácím prostředí body uhlídá a vyhraje o dva góly