T. Gondek 26. (p.)
P. Jůda 37.
P. Jůda 66.
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec v Měříně těsně padl 3:2


Branky


26. T. Gondek (p.) , 37. P. Jůda , 66. P. Jůda - 6. F. Kovář , 53. F. Kovář
13

V 18. kole se v Měříně představil tým bojující o záchranu Moravec. Hosté opět byli docela vyrovnaným soupeřem, ale i přesto nakonec prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli 2:1

O tom, že hosté momentálně odehráli pár velmi dobrých zápasů, tak i tady začali skvěle. Už v 6. minutě se opět trefil František Kovář a domácí tak jeho zásluhou prohrávali. Pak domácí přitlačili a vytěžili z toho faul v pokutovém území. Penaltu pak ve 26. minutě proměnil Tomáš Gondek a bylo tak vyrovnáno. Ještě před koncem poločasu však rezerva Měřína ještě otočila stav ve svůj prospěch. Ve 37. minutě Pavel Jůda vstřelil druhou domácí branku. Domácí vyhráli první půli 2:1.

I druhý gól Františka Kováře nestačil na body, Měřín dohrál v deseti

Ve druhém poločase chtěl Moravec srovnat stav a už v 53. minutě se to povedlo opět Františku Kovářovi, který se už podruhé v tomto utkání trefil. Poté v 66. minutě přišla vítězná branka. Svou druhou trefu do statistik také zapsal Pavel Jůda a Moravec opět prohrával. Šanci na vyrovnání pak měl od 88. minuty ještě větší, protože David Jonáš dostal červenou kartu a domácí dohrávali v deseti. Nicméně na vyrovnání to nestačilo a rezerva Měřína ubojovala tři body, pro hosty opět škoda, protože nebyli zase moc daleko od bodů.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - J. Zelinka [-] , J. Netolický [-] , F. Sysel [-] (85. V. Kuřátko [-] ) , J. Kolouch [-] - V. Beran [-] , T. Gondek [-] , J. Krčál [-] , D. Jonáš [-] , M. Matoušek [-] - P. Jůda [-] (77. M. Hubený [-] )

TJ Moravec
T. Uhlíř [-] - F. Kovář [-] , F. Lahodný [-] , P. Válek [-] (77. Z. Pokorný [-] ) , M. Christian [-] (59. L. Tulis [-] ) , J. Cimbálník [-] , L. Pipa [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] , M. Hanák [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 88. F. Kovář . ČK: 88. D. Jonáš .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - BUDÍN Jan, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza