1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji dvou rezerv uspěla ta hostující, nicméně k překvapení neměl Měřín daleko


Branky


17

V prvním jarním kole se v Měříně představil vedoucí tým rezerva Bystřice. Domácí chtěli navázat na povedený zápas na podzim, kdy dokázali v Bystřici bodovat. A Bystřice tady opravdu opět nedokázala být jasně lepší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli, domácí srovnali

Ani v Měříně nepříznivé počasí nezabránilo sehrání prvního jarního kola okresního přeboru. Proti sobě se postavily dvě rezervy, domácí Měřín a hostující tým Bystřice. Hned v první minutě mohl outsider z Měřína jít do vedení, ale Doležal svůj samostatný únik neproměnil. Už v 7. minutě šli hosté do vedení po Samkově přímém volném kopu z poza šestnáctky, který nechytatelně trefil přes zeď k tyči.  Bystřice byla dominantní na míči, domácí Měřín hrozil spíše z rychlých přechodů. Ve 20. minutě mohlo být srovnáno, Šalomon utíkal osamocen na Vávru, ten jej ale vystál a střelu na hranici velkého vápna vyrazil. Srovnáno bylo až ve 32. minutě, kdy se prosadil po stříleném rohu kapitán Krčál.

 

 

Václav Čech v závěru rozhodl pro hosty

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, Bystřice ještě víc zatlačila domácí. Nicméně prosadit se nedokázala, až v 86. minutě se dostal V. Čech z kraje vápna k ohrožení branky a vyslal míč přes Syslovu branku. Nešťastníkem zápasu se stal Pešek, od kterého se smolně míč odrazil do branky domácích. Ti měli ještě do konce 2 dobré šance na zvrácení výsledku, ale Krčál a ani Zelinka míč do branky prvního celku dostat nedokázali.

Za reportáž děkujeme panu Petru Kolouchovi z Měřína.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch - hráč: Měli jsme s Bystřicí remizovat i v druhém zápase. Na míči jsme sice byli méně, nicméně na šance to bylo při nejmenším vyrovnané. Škoda, začátek jara jsme mohli zahájit výsledkově lépe. Nicméně dorostenci, kteří nastoupili, ukázali kvalitu. Za což jsem rád.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - L. Vokurka [-] , J. Kolouch [-] , J. Zelinka [-] , F. Sysel [-] - P. Kolouch [-] (41. M. Pešek [-] ) , J. Krčál [-] , D. Doležal [-] (65. S. Švestka [-] ) , T. Gondek [-] , F. Hlaváč [-] - P. Šalomon [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Vávra [-] - V. Čech [-] , V. Kutnyk [-] , T. Samek [-] , A. Veselý [-] , D. Čech [-] , M. Čížek [-] , M. Straka [-] , J. Holý [-] , R. Chudoba [-] , P. Tomášek [-]

ŽK: 67. L. Vokurka , 67. J. Kolouch - 67. R. Chudoba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ŠUSTÁČEK David, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Bystřice bude sice oslabená, jelikož někteří hráči odešli hrát za A-tým, ale i přesto předpokládám, že si
výhru pohlídají a připíší si do tabulky 3 body.

Tip: výhra hostů