Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | IV. třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko “B” si zlepšilo chuť a přetlačilo Heraltice


Branky


8

 

Jemnická benfika měla po prohře s posledními Štěměchy co napravovat. V cestě jim stály Heraltice, které chtěly navázat na vítězství z minulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na dorážku Ošmery odpověděl Süssenbek.

První poločas začali jak domácí, tak hosté aktivně. V úvodu zápasu mohli fanoušci sledovat fotbal nahoru dolů se spoustou chyb. Na obou stranách hřiště se chybovalo především v rozehrávce. První velkou šanci měli domácí ve 20. minutě, kdy heraltický Bohatý mířil mimo bránu. Hosté odpověděli šancí Süssenbeka, kterého vychytal gólman Krul. První branku dokázali vsítit Heraltice ve 41. minutě. Jemnický gólman vyrazil nebezpečnou střelu pouze k Ošmerovi, který se z blízkosti nemýlil. Hosté reklamovali ofsajd, praporek však zůstal dole - 1:0. Jemnice dokázala rychle odpovědět, kdy dlouhým pasem vybídl Tomáš Süssenbek svého bratra Dalibora Süssenbeka, který se dostal až za obranu a mazácky překonal gólmana - 1:1. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Jemnice proměňovala své šance, které naopak Heraltice pálily.

Druhý poločas začal opatrněji než první. Dalekonosnou střelu hostujícího Hoška vyrazil domácí brankář pouze na roh. K rohovému praporku se postavil Tomáš Süssenbek, který našel nikým nehlídaného Tesaře a ten se nemýlil - 1:2. Poté převzali domácí iniciativu a byli lepším týmem na hřišti. Heraltice si vytvářely velké množství šancí, které však vychytal hostující gólman Plank. V asi nejvýraznější šanci se objevil heraltický stoper Diviš, který však z hranice penalty trefil pouze tyč. Naopak efektivnější byla Jemnice. V 78. minutě se prosadil Tomáš Süssenbek, který se tak po dvou asistencích zapsal i do střelecké listiny. Do konce zápasu se skóre již neměnilo. Jemnice si tak odváží z Heraltic důležitou výhru 1:3. V následujícím kole bude Jemnice "B" hostit Želetavu "B". Heraltice se utkají na venkovním hřišti s Přibyslavicemi "B".



Ohlasy k zápasu


Heraltice
Jaromír Hroch, hráč: "Soupeř byl lepší. Více kombinoval a byl i více na balonu. Paradoxně jsme spíše mohli vyhrát my, kdybychom proměnili své šance."

1. FC JEMNICKO B
Ondřej Tesař, hráč: "Jsme rádi, že jsme dokázali po našem posledním nepovedeném zápase s posledními Štěměchy vyhrát a předvést celkem pěknou hru. Pomohlo nám, že jsme měli konečně víc jak tři lidi na střídání a mohli jsme tak střídat častěji. Nebyli jsme tolik unavení a dokázali jsme fyzicky držet krok, což dělalo v posledních zápasech některým problém."



Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - M. Káčer [-] , J. Koukal [-] , J. Hroch [-] , M. Ošmera [-] , L. Lazárek [-] , M. Kourek [-] , Z. Lazárek [-] , M. Pospíšil [-] , D. Diviš [-] , V. Lazárek [-]

1. FC JEMNICKO B
M. Plank [-] - R. Komenda [-] , D. Sussenbek [-] , M. Bačák [-] , Z. Bártů [-] , T. Süssenbek [-] , J. Dřímal [-] , P. Pokovaj [-] , M. Hošek [-] , O. Tesař [-] , J. Kalášek [-]

Hráči zápasu: M. Ošmera - T. Süssenbek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: EIS Jiří - VELEBA Aleš (N), VIRGL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Kostka

Expert: Lukáš Procházka
Tip experta: výhra hostů

V souboji o 7. příčku věřím v Jemnicko, protože mají kvalitnější defenzívu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů