Š. Vladeka 27. (p.)
J. Bartejs 46.
V. Rygl 49.
3:2
(2:1)
20. J. Hakl (vl.)
80. P. Padělek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Rokytnice udolaly doma Hrotovice


Branky


27. Š. Vladeka (p.) , 46. J. Bartejs , 49. V. Rygl - 20. J. Hakl (vl.) , 80. P. Padělek
19

Ve šlágru kola vyhrály vedoucí Rokytnice před velmi slušnou návštěvou nad dalším aspirantem postupu z Hrotovic 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Úvodních dvacet minut se odehrálo bez větších šancí na obou stranách. Míč sice drželi na svých kopačkách převážně hráči Rokytnice, slibnou gólovou příležitost si ale zprvu vytvořit nedokázali. Po čtvrt hodině hry se z dorážky prosadil domácí kapitán L. Hakl, branka však pro ofsajd nebyla uznána. Do vedení se ve 20. minutě k překvapení domácích fanoušků dostalo mužstvo Hrotovic, kdy si Votavův rohový kop nešťastně do vlastní brány poslal J. Hakl. Jednobrankové vedení ovšem hostujícímu týmu dlouho nevydržel. Ve 27. minutě nařídil sudí Křen po faulu na útočníka Dufka pokutový kop, jehož se chopil záložník Vladeka. Brankář Škarabela si sice na balón sáhl, vyrovnávající brance ale zabránit nedokázal. Otočit nepříznivý vývoj utkání se domácím povedlo v samém závěru první půle, kdy se po pasu L. Hakla sám proti brankáři nemýlil aktivní Bartejs. 

Domácí výhru uhájili

Začátek druhého poločasu začal pro Rokytnici nejlépe jak mohl. Střídající V. Rygl utekl hostující obraně a zvýšil na 3:1. Po celé druhé dějství si dokázal vedoucí celek vypracovávat značné množství šancí, podobně jako v zápasech posledních ale Rokytnici vždy zradilo přesné zakončení. Naopak Hrotovice dokázaly udeřit ze své první vážnější akce, kdy deset minut před koncem snížil na konečných 3:2 útočník Padělek.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Do zápasu jsme vstoupili vlažně, byli jsme pomalí, dali jsme si nešťastný vlastní gól z rohu a přes bránící hostující tým jsme se dlouho nedokázali prosadit. Závěrem poločasu jsme se zlepšili a dali i velmi důležitý gól do šatny. Druhý poločas byl z naší strany již lepší. Vstřelili jsme rychlou branku na 3:1 a následně (opět již) neproměnili několik velkých šancí. Deset minut do konce jsme chybou v rozehrávce darovali soupeři gól a znervózněli jsme. Naštěstí se nám již vítězství podařilo si pohlídat.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - M. Štork [-] , M. Dufek [-] (46. V. Rygl [-] ) , L. Hakl [-] , I. Rygl [-] , J. Bartejs [-] (61. J. Mareš [-] ) , F. Štork [-] (83. M. Prokeš [-] ) , Š. Vladeka [-] , J. Hakl [-] , P. Svoboda [-] , R. Šoukal [-]

Sokol Hrotovice
L. Škarabela [-] - M. Růžička [-] , T. Hadraba [-] , Z. Kovář [-] , M. Svoboda [-] , M. Mlejnek [-] (74. P. Padělek [-] ) , L. Škoda [-] , J. Votava [-] (50. L. Mlejnek [-] ) , M. Blatný [-] , F. Pekárek [-] , J. Petřek [-] (46. J. Hadraba [-] )

ŽK: 46. P. Svoboda , 66. M. Štork - 49. M. Růžička , 65. M. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Bartejs - M. Blatný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KŘEN Filip - SUCHÁNEK Miroslav, PAŘÍZEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Oba dva týmy mají ty nejvyšší ambice. Favorit utkání je jasný a tím je domácí Rokytnice. Hrotovicim nevyšel začátek sezóny a kdy jindy se chytnout než teď na Rokytnici. Tady to skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích