6:0
(6:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 13:00

16.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov zdemoloval Rychvald


Branky


1. R. Kozel , 6. R. Kozel , 22. T. Rohel , 27. R. Kozel , 38. J. Jakubec , 40. J. Jakubec
4

Po gólové přestřelce v Rychvaldu se týmy tentokrát utkaly v Havířově, zápas byl jasný už od první minuty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý nástup Havířova

Sotva zápas začal, a Havířov už šel do vedení. Jež utekl po pravé straně, posunul na Jakubce, který okamžitě našel Radima Kozla, a ten poprvé překonal brankáře hostů. Stejní hráči se o 5 minut později postarali o další gól svého týmu, Jež dlouhým míčem vybídl Kozla, a ten ani napodruhé v souboji s brankářem Ivanem nezaváhal a zvyšoval na 2:0. V 16. minutě meli svou příležitost i hosté, jenže Blažek nezamířil přesně. A tak opět udeřili domácí. Na góle měl znovu podíl Jež, který byl faulován v pokutovém území, penaltu si ale postavil kapitán Rohel a nemýlil se-3:0. Domácí hosty z Rychvaldu k ničemu nepustili, a ve 27. minutě zvyšovali už na 4:0, když Volný přihrál Kozlovi na jeho druhý gól. Rychvald se nedokázal vzpamatovat a inkasoval dále, po další asistenci Ježe se prosadil Jakubec, stejný hráč ve 40. minutě uzavíral skóre první půle na 6:0.

Zápas se v klidu dohrával

Baník asi tušil, že vyrovnat je nemožné, přesto se snažil alespoň o čestný gól. V 56. minutě Blažek odcentroval na Foltyna, ale jeho pokus byl sražen pouze na rohový kop. Domácí si po zbytek zápasu hlídali výsledek, nikam zbytečně nespěchali. Až v 85. minutě pustili hosty do druhé šance, jenže ani tu Rychvald neproměnil, jelikož Riška po centru Siváka hlavičkoval vedle. Po minulé zajímavé přestřelce zápas tentokrát vyzněl jednoznačně pro Havířov.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Rychvald
Trenér Rychvaldu: "Těžké se hodnotit, hrůza. Špatná příprava dneska, nebyli připraveni na ten zápas. Druhý poločas se to zlepšilo, ale..." Tento zápas tak opět potvrdil sílu Havířova, který si po celou dobu udržoval kontrolu nad hrou."



Sestavy


MFK Havířov B
I. Rajko [-] - T. Rohel [-] , P. Nagy [-] (46. D. Kohut [-] ) , T. Grigerek [-] (78. V. Toman [-] ) , J. Foldyna [-] - F. Byčkov [-] , M. Čipel [-] , M. Volný [-] (64. J. Frkala [-] ) - R. Kozel [-] , J. Jakubec [-] (89. D. Soukop [-] ) - D. Jež [-] (64. M. Bystroň [-] )

TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - M. Samlik [-] , R. Gorniak [-] - M. Kroščen [-] - R. Riška [-] , J. Foltyn [-] (78. M. Jandura [-] ) - R. Blažek [-] (56. L. Sivák [-] ) , L. Pluta [-] , J. Vondrák [-] (46. J. Sollich [-] ) , P. Petraš [-] , T. Prachař [-] (40. M. Cichoň [-] )

ŽK: 60. P. Petraš , 75. D. Ivan .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: KRAMNÝ Rostislav - MARTÍNEK Roman, MALIK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza