3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

19.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vranová stále drží první příčku, na hřiště musela spěchat záchranná služba


Branky


43. R. Krčil , 52. R. Krčil , 55. L. Koudelka - 62. T. Burgr , 71. M. Sigl
10

Po 4. se tato mužstva setkala v novodobé historii a tento zápas skončil také výhrou Vranové. Tentokrát byl průběh poněkud divoký, kdy během zápasu zasahovala i záchranná služba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovné, utkání začalo převahou domácích, kteří si vytvořili hned v úvodních minutách několik slibných šancí, bohužel, bez efektu. Hosté zahrozili v prvním poločase pouze jednou. Bohužel utkání museli asistovat záchranáři. Po střetu domácího útočníka s hostujícím gólmanem musela být přivolána sanitka. Brankář hostí si ošklivě při pádu poranil bok. 

Po neplánované "přestávce" nastoupil do brány hostí hráč z pole Štěpánek, který hned v počátku svého působení vyrobil hrubici, ze které Vranovší otevřeli střelecký účet, konkrétně Krčil. Ještě v rámci nastavení prvního poločasu Krčil zvyšoval na 2:0.

Po přestávce Vranovští neustávali v aktivitě a v 55. minutě se po krásném centru Maresche, náramně trefil hlavou Koudelka. Bylo to 3:0 a dalo se říct, že zápas byl rozhodnutý. Nicméně Vranová v duchu předcházejícího zápasu ve Vískách se rozhodla zápas zdramatizovat a dvěma svými hrubkami ve velkém vápně umožnila hostům snížit na rozdíl jediné branky. V 62. minutě se prosadil Burgr a v 71. Sígl snížil. Více však Vranovští hostům nedovolili. V závěru neudržel nervy na uzdě "golman" Štěpánek a pozásluze obdržel ČK.



Sestavy


Vranová
M. Doskočil [-] - J. Tesař [-] , J. Karásek [-] , M. Maresch [-] , P. Slechan [-] , R. Krčil [-] (65. T. Slavíček [-] ) , L. Koudelka [-] , J. Bauer [-] (46. P. Janků [-] ) , P. Stohr [-] , D. Štarha [-] , R. Stöhr [-] (65. P. Jakubíček [-] )

Sokol Olomučany
L. Krejčí [-] (40. M. Beránek [-] ) - T. Burgr [-] (63. P. Rybák [-] ) , Š. Koutný [-] (75. J. Ševčík [-] ) , L. Klimeš [-] , P. Husák [-] , J. Kratochvíl [-] , O. Navrkal [-] , J. Urbánek [-] (82. Š. Ševčík [-] ) , L. Kakáč [-] , J. Štěpánek [-] , M. Sigl [-]

ŽK: 33. R. Krčil , 89. M. Doskočil - 50. L. Klimeš , 63. Š. Koutný . ČK: 90. J. Štěpánek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PROKOP Lukáš - KEJZLAR Dušan, CHLADIL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích