2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:30

21.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka přetlačila Rajhradice a podruhé v řadě vyhrála


Branky


9

Svratka přivítala na svém hřišti Rajhradice, v případě výhry by se ke svému soupeři dotáhla už na rozdíl pouhých tří bodů a Rajhradice by tak byly už v dosahu boje o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): Úvod utkání nám vyšel, v 6. minutě jsme se ujali vedení po pěkné střele Svenssona. O čtvrt hodiny později však bylo vyrovnáno, když se po naší chybě v rozehrávce prosadili hosté. Ještě do poločasu jsme si ale vedení vzali zpět, to když po pěkné akci přesně zakončil Tkach. Obrat v utkání mohla nastat ve 48. minutě, když po úniku souboj Preise s hostujícím útočníkem posoudil rozhodčí jako faul a ukázal Patrikovi červenou kartu. Ale i v deseti jsme hosty do ničeho nepustili, a utkání jsme zaslouženě dovedli do vítězného konce.

TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Po slušném začátku jarní sezóny přišla z naší strany velká facka. Bohužel náš výkon ze hřiště Svratky nesnesl absolutně žádné měřítko a zaslouženě jsme prohráli. Pokud nedokážeme využít třiceti pěti minutovou výhodu jednoho muže na hřišti a nevytvoříme si ani šanci, tak prostě myslet na body nemůžeme. Navíc týmy za námi začali bodovat více než my, tak nás teď čeká opravdová válka. Nicméně jeden zápas stále nic neznamená a já jsem stále přesvědčen o naší kvalitě.



Sestavy


FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - M. Bednář [-] , R. Zadorozhnyi [-] , P. Preis [-] , M. Tkach [-] (92. D. Řezník [-] ) , T. Kratochvíl [-] (34. J. Janík [-] ) , J. Morávek [-] , K. Kroupa [-] , F. Kříž [-] (87. J. Broskva [-] ) , F. Svensson [-] , V. Chasák [-]

TJ Rajhradice
T. Šebela [-] - A. Řezníček [-] (46. A. Sedlák [-] ) , J. Svoboda [-] , T. Kouřil [-] (46. J. Kilberger [-] ) , T. Vavera [-] (58. M. Bělák [-] ) , Š. Špaček [-] (46. r. chalabala [-] ) , V. Kamenský [-] , J. Doležel [-] , D. Galia [-] , M. Urbánek [-] , Z. Michalec [-]

ŽK: 80. F. Kříž , 90. M. Bednář , 94. F. Svensson - 17. T. Vavera , 61. A. Sedlák , 72. J. Svoboda . ČK: 48. P. Preis .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KORČÁK Jaroslav - JEŽEK Michal, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Jakub Sedlák
Tip experta: remíza

Oba týmy mají podobnou formu, zápas skončí remízou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích