3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratíškovice rozhodly zápas už v prvním poločase - FOTO


Branky


26. S. Toman , 35. D. Marcián , 45. S. Toman
8

Kdo dal v sobotu odpoledne přednost před fotbalem v Ratíškovicích dobrému vínu na koštu v Mutěnicích, určitě neprohloupil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohužel naši kluci přistoupili k derby stejně jako na podzim, kdy jsme schytali ještě větší debakl. Přišli si totiž zase jenom zahrát fotbal... Bohužel zejména v první půli zapomněli (na rozdíl od domácích!!), že k tomu, aby na hřišti uspěli, musí přidat i bojovnost, zápal a zodpovědnost, tedy jak se taky říká, jít štěstí naproti. Ano, můžeme se utěšovat, že i my jsme si vypracovali své šance, ale bohužel domácí stříleli branky po tutovkách, kdy útočníci hostí, dorostenec Toman a jeho parťák Marcián byli vždy v ideální pozici v podstatě sami před bezmocným Filipem Leznarem.

Ten je snad jediný, kdo snese z našeho celku přísnější měřítko, když ve druhé půli zlikvidoval všechny šance domácích. Bohužel dnes se ukázalo, jak nám chybí zraněný Radim Holešinský (jeho "zranitel" Urbánek z Rajhradic si vesele hraje dál...) a také nám chyběla bojovnost dalších našich dorostenců Martina Hrabiny a Lukáše Mokruši, kteří si vítězně plnili povinnosti s dorostem. Bohužel tentokrát totiž dorostenci v sestavě Ratíškovic (již zmíněný Toman, stoper Václavík a záložník Lacko) zastínili ty naše (Jirka Kabela s Markem Buchtou). I toto byl jeden z důvodů (ale samozřejmě ne jediný!), proč jsme dnes zcela zaslouženě prohráli...
Škoda, že jsme si tak trochu pokazili zatím poměrně dobrý dojem z jarních mistrovských zápasů. Napravit to můžeme hned v pátek proti Ráječku.

REPORT: FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
David Marcián (hráč): Hráli jsme doma okresní derby, pěkné počasí, což znamená velká návštěvnost, která byla kolem 700 lidí. Chtěli jsme se před domácími fanoušky ukázat a vyhrát což se nám podařilo. Rozhodli jsme už v prvním poločase, když jsme se třikrát prosadili. O poločase jsme si řekli že nesmíme polevit a musíme hrát stejně, což se nám podařilo a dokázali jsme doma získat důležité tři body. Ve druhé půli jsme měli taky nějaké šance, ale ty jsme nedokázali proměnit.




Sestavy


FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - M. Kordula [-] (79. L. Polanský [-] ) , D. Marcián [-] , M. Ševčík [-] , P. Václavík [-] , P. Venclík [-] , S. Toman [-] (70. T. Knotek [-] ) , R. Dobeš [-] , T. Petrucha [-] , D. Antoš [-] , M. Lacko [-] (79. J. Imrich [-] )

FK Mutěnice
F. Leznar [-] - S. Koutský [-] , J. Chludil [-] (75. M. Opluštil [-] ) , J. Kabela [-] , R. Weigl [-] - D. Koštuřík [-] , L. koplík [-] - M. Čepil [-] , M. Malacka [-] , M. Mokruša [-] (79. T. Růžička [-] ) , M. Buchta [-] (46. A. Prčík [-] )

ŽK: 28. R. Dobeš , 54. P. Václavík , 76. T. Petrucha - 63. J. Chludil , 69. A. Prčík .
Počet diváků: 650. Rozhodčí: Šenkýř Petr - HANÁK Radim, BÁBÍČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jan Pánek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané utkání, které domácí zvládnou a vyhrají o jediný gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích