0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka odváží z Rousínova cenné vítězství


Branky


8

Domácím se na jaře příliš nedaří, dokázali porazit pouze Spartu v prvním jarním kole jinak mají dvě porážky. Svratka zase čekala na první jarní výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Tatran Rousínov
Martin Kříž (hráč): Se Svratkou jsme 1. poločas drželi balón ale nevytvořili jsme si v poslední třetině hřiště moc šancí. Zároveň jsme je kromě jedné vážné situace do ničeho nepustili. Druhý poločas jsme ze začátku nezvládli a soupeř na nás vletěl. Z toho jsme inkasovali gól a soupeř více zalezl. Od 60. minuty jsme si vytvořili několik šancí ze stran, některé i stoprocentní ale bohužel jsme do brány nic nedotlačili.

FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): Naše první jarní výhra se urodila na půdě Rousínova, kde jsme nebodovali snad 6 let. V úvodu utkání jsme sice nastřelili tyč, ale pak převzali iniciativu domácí, nicméně poločas skončil bezbrankovou remízou. Ovšem od začátku druhého poločasu jsme na hřišti působili lepším dojmem, což vyústilo v náš vedoucí gól z kopačky Bednáře. Poté domácí přidali, měli několik závarů, ale nám se povedlo odolat. A když jsme ani my z našich nadějných akcí nevstřelili pojišťovací gól, výsledek se nezměnil.



Sestavy


Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Kříž [-] , M. Zbořil [-] , M. Rozehnal [-] , M. Handlíř [-] , P. Imramovský [-] , L. Obruča [-] , R. Kubáč [-] , L. Němec [-] (76. R. Jašek [-] ) , P. Líznar [-] (61. M. Pavlík [-] ) , M. Mikeš [-] (61. J. Pešta [-] )

FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - F. Svensson [-] , J. Čurda [-] (76. F. Kříž [-] ) , M. Bednář [-] (90. J. Janík [-] ) , V. Chasák [-] , P. Preis [-] , E. Moll [-] , T. Kratochvíl [-] (37. J. Morávek [-] ) , K. Kroupa [-] , T. Cebák [-] (76. J. Broskva [-] ) , R. Zadorozhnyi [-]

ŽK: 68. M. Pavlík , 72. J. Pešta - 60. J. Čurda , 65. R. Zadorozhnyi , 82. K. Kroupa .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: Putna Pavel - KRBŮŠEK Radim, ŠMÍD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jan Pánek
Tip experta: výhra domácích

Opět čekám vyrovnané utkání, které zvládnou lépe domácí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza