1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky slaví, Pustověty mohou zahozené šance mrzet


Branky


16

Na tradičně skvěle připraveném pažitu v Pustovětech se představily Roztoky. Od vzájemného duelu se dalo očekávat vyrovnané utkání, což se také potvrdilo.Po klidném začátku přišly šance na obou stranách, ale skóre se neměnilo. Hosté vstoupili do druhé půle lépe a po dvou slepených gólech šli do vedení. Domácí v závěru snížili a nebýt neproměněných tutovek, mohli se radovat právě oni...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek

Začátek zápasu nabídl spíše vzájemné oťukávání z obou stran, které postupně přidávalo na tempu a spolu s vyšším nasazením přicházely i první šance. První velká přišla na konci úvodní dvacetiminutovky. Čumpelík táhl protiútok a z pravé strany hledal centrem před brankou Krejču. Ten si na kvalitu centru nemohl stěžovat, ale ke smůle hostí poslal svůj pokus hodně nad. Svou další gólovku střelou z hranice vápna Roztoky také nezužitkovaly k vedoucímu gólu a zbylé příležitosti do konce prvního poločasu měly na svědomí Pustověty.

 

Hosté museli čelit nepříjemným standardkám, se kterými si ale obrana věděla rady a když prošel míč za její záda, byl se zákrokem včas připravený brankář Hůla. Na něj se v závěru poločasu usmálo štěstí. J. Hula poslal nahrávku za obranu na Holečka, který byl sice v mírném úhlu, i tak ale zvládl zakončit a jeho pokus skončil na tyči! I díky brankové konstrukci se šlo do kabin bez branek.

Slepené góly a pálení šancí

Do druhého poločasu vstoupily lépe Roztoky, které se hned po pár minutách ujaly vedení. Nejedlý si ve středu hřiště narazil se spoluhráčem, kousek za vápnem napřáhl a jeho přízemní střela nabrala tečí o bránícího hráče výšku a zapadla za bezmocného Beneše - 0:1. O tři minuty později bylo na hostující straně ještě více veselo! Signál z přímého kopu rozehraného nakrátko vyšel na výbornou a na přední tyči se prosadil velmi dobře hrající Čumpelík - 0:2.

 

Roztoky držely příjemný dvougólový náskok, ale Pustověty začaly přidávat na tempu, hnaly se čím dál tím více za kontaktní brankou, ale problém byl v koncovce. Hosté nedokázali z naskytnutých šancí vedení navýšit a Sokol stále živil naděje na bodový zisk. Na začátku závěrečné desetiminutovky mohli domácí srovnat, ale po nebezpečném centru na zadní tyč přišlo místo gólu zakončení mimo a Roztoky si mohly oddychnout.

 

A možná si hosté odfoukli až moc. V 88. minutě brankář Beneš na nic nečekal s rozehrávkou přímého kopu na vlastní polovině a poslal centr za obranu. Tam byl osamocený Holeček, který si podržel dva bránící hráče na zádech a propálil Hůlu - 1:2. Poslední minuty přinesly otevřená zadní vrátka domácích a sázku na jednu kartu. Sokol neměl co ztratit, ale místo vysněného vyrovnání přišel brejk, průnikovka Pudila za obranu a za záchrannou brzdu musel zatáhnout až brankář Beneš. Pokutový kop proměnil Nejedlý a bylo rozhodnuto - 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, kapitán: Utkání, které diváky určitě nenudilo. Začátek zápasu byl opatrný z obou stran. Postupem času se hra otevřela a k vidění bylo hned několik šancí na obou stranách, ale i tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Druhý poločas začal lépe pro hosty, kteří se dostali do vedení, to ještě vzápětí dokázali navýšit. Nám poté nezbylo nic jiného než všechny síly vložit do útoku. Šance na vyrovnání jsme si dokázali vytvořit, ale proměnili jsme pouze jednu. Ze závěrečného tlaku přišla chyba, po které hosté navýšili skóre a odvezli si tři body.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: První poločas byl z obou stran takový nemastný, neslaný. My jsme moc vyložených šancí neměli, soupeř tam měl naopak před koncem poločasu šanci, po které nás zachránila tyč. Ve druhém poločasu se nám dařilo a po dvou slepených gólech po hezkých akcích jsme šli do vedení. Měli jsme i další, ale ty jsme neproměnili. Soupeř pak zahrával přímý kop, po kterém i díky naší nekoncentrovanosti snížil. Pustověty měly další velké šance, které naštěstí pro nás neproměnily. V závěru pak hrály na riziko, my jsme utekli a byla z toho penalta, která pojistila naše vítězství. Vyzdvihnout musím kvalitu hřiště, Dušan Šnobl se o trávník v Pustovětech stará velmi dobře.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Peták [-] , P. Hovorka [-] , T. Černý [-] (65. F. Kratochvíl [-] ) , J. Knap [-] , P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] , O. Hula [-] , T. Elznic [-] , M. Šimon [-] , J. Hula [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Ibl [-] (81. P. Barčot [-] ) , M. Ciprian [-] , O. Čumpelík [-] (84. M. Pudil [-] ) , J. Nejedlý [-] , P. Hruška [-] , M. Merhaut [-] , M. Farkas [-] , V. Horský [-] , M. Liprt [-] , M. Fikejz [-] (72. F. Procházka [-] )

ŽK: 55. J. Hula , 93. M. Beneš - 41. J. Nejedlý .
Hráči zápasu: J. Nejedlý , O. Čumpelík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - BENEŠ Vladimír, LIPRT Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Týče
Tip experta: výhra hostů

V malém derby to vidím lépe pro hosty. Roztoky dobře posílily a ke vší úctě k domácím je kvalita na hostující straně.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů