2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2024 19:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíloviště doma překvapilo mírného favorita z Jinočan


Branky


9

Jíloviště na své půdě přivítalo Jinočany, které v minulém kole po velmi dobrém výkonu přehrály skvěle hrající Příbram. Pro domácí se tak jednalo o nelehkou výzvu, které se ale zmocnili dokonale. Po dvou gólech a všestranném výkonu se mohli radovat z plného bodového zisku, Jinočany naopak ztratily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už po první polovině

Domácí se na zápas pochopitelně bedlivě připravovali. Byla to pro ně velká výzva a zároveň možnost ukázat soupeří jejich kvality. Jinočany se ale mohou pyšnit opravdu velmi kvalitním kádrem, který zvládne porazit opravdu jakýkoliv klub v soutěži.

 

První výraznější situaci si zvládli vypracovat domácí, kteří se po dobře sehrané akci do šance zásluhou Vrabce, který našel připraveného Malého, ten však nastřelil jen tyč soupeřovy svatyně.

 

Ten samý hráč se ale dostal i do další příležitosti a tentokrát se nemýlil. Malý se po přihrávce Kučery dostal do individuální akce, zasekl si míč a procedil ho za záda hostujícího brankáře - 1:0. Následovala i další šance domácích, Podzemský ale v pádu minul. Jinočany se snažily, gól však nevstřelily a do šaten se tak šlo za stavu výhodnějšího pro domácí celek.

Druhý zásah a výhra domácích

Hra se v druhém poločase trochu vyrovnala. I přesto se ale do další gólovky dostal klub z Jíloviště a opět z toho byla branka. Kučera nejdříve minul centr, následně se k němu ale míč s trochou štěstí odrazil zpátky a doklepnutí do sítě pak byla hračka - 2:0. Poté se do opětovné "po-golové" šance dostal Podzemský, nahrávka Rajnocha ale mířila do ofsajdové pozice a gól tak uznán být nemohl.

 

Následovala pravděpodobně největší šance Jinočan, gólman domácích byl ale na výsun levé zálohy připravený. Kučera, střelec druhého gólu, se snažil i dál, jeho pokusy ale končily buď na břevně nebo vedle. Například jeho hlavička, kterou se snažil nasměrovat za záda brankáře Karpíška. Zápas tak skončil výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna - hráč: Super tři body, předvedli jsme nejkvalitnější výkon jara. Konečně se nám povedlo udržet čisté konto, z čehož má brankář pochopitelně radost. Snad se nám na výkon podaří navázat i v utkání s Podlesím.




Sestavy


TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - O. Walter [-] , D. Malý [-] (77. L. Soldát [-] ) , J. Kučera [-] , M. Rajnoch [-] , J. Rajnoch [-] , M. Podzemský [-] (90. M. Wágner [-] ) , Š. Frank [-] , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] , A. Boruta [-]

FK Jinočany
J. Karpíšek [-] - P. Kalaš [-] , P. Vávra [-] , M. Ambrus [-] - T. Pelikán [-] , J. Cháb [-] (61. J. Řehák [-] ) , M. Pivrnec [-] - M. Macek [-] , J. Nový [-] (61. I. Bogár [-] ) , J. Sedláček [-] (78. P. Simandl [-] ) , F. Vostracký [-] (72. D. Volek [-] )

ŽK: 82. Š. Frank .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Němeček Josef - SUCHÝ Aleš, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Josef Beránek
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak. Věřím, že navážeme na poslední výkony a odvezeme 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů