Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník je osamoceným leaderem! Po pětigólovém střetu obral o body Kladno


Branky


8

V sobotu se proti sobě postavily celky Rakovníku a Kladna. Domácí se na hosty velmi dobře připravovali a tak zápas neměl vůbec jednoznačný průběh. Rakovník ale utkání zvládl na jedničku a odnesl si tři body, když dokázal zvítězit rozdílem jedné branky. Díky zisku se Rakovník dostal na osamocené první místo tabulky, protože Tuchoměřice pouze remizovaly s Jinočany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start Rakovníku

Hosté šli do zápasu značně namotivovaní, protože se hrálo o opravdu hodně. Tuchoměřice sváděly zápas s Jinočany a v případě ztráty by se Rakovník posunul na první místo tabulky, tentokrát už osamoceně.

 

Lepší vstup zaznamenali právě hráči hostujícího klubu. Hned v prvních minutách se domácí provinili faulem na Saba, po kterém následoval přímý kop. Toho se sebevědomě ujal dobře hrající Bohatý a překonal brankáře Ševceho - 0:1.

 

Poté se do šance dostal také domácí tým, který ale ztroskotal na bravurním Peškovi v brance hostů. A tak se do šance znovu dostal Bohatý, který ale svůj pokus přelobovat brankáře Kladna nedotáhl do konce a minul. Další šanci neproměnil hostující Žďánský, kterého překvapil terén a nezvládl spolupracovat s míčem - jeho pokus mířil hodně nad. 

 

Skóre se ale přecejen měnilo. Rohový kop zahrál Žďánský nejlépe, jak jen mohl a jeho točený střílený centr na přední tyč brankář Ševce vyboxovat nedokázal - 0:2. Po tomto gólu se do hry na nějakou dobu dostali také domácí.

 

Nedařilo se jim však kombinačně a tak vsadili na jiný styl hry - standartky. Po jedné z nich se na zadní tyči zjevil připravený Abrham a hlavou korigoval skóre na 1:2.

 

Po této brance se hosté snažili o rychlý návrat do dvoubrankového vedení, což ale ovoce nepřineslo. Jejich, někdy až zbrklé, výpady dopředu znamenaly vynaložení mnohého úsilí... pro nic. 

 

Do šaten se tedy šlo na stavu, který sice více vyhovoval hostujícímu Rakovníku, ale jistého nebylo vůbec nic.

Góly, akce a první místo

Domácí z energie v závěru poločasu vycítily jistou šanci na bodový zisk. Této myšlenky se chytili opravdu naplno a snažili se Rakovník ohrozit všemi možnými způsoby. Hosté ale přečkali tlak, doplněn o velku šanci a opět se dostali do hry.

 

Po povedené průnikovce se k míči opět dostal Bohatý a přesnou střelou vrátil Rakovníku jistější vedení - 1:3.

 

Domácí ale neměli v plánu složit zbraně. Po dobré akci se k míči dostal kladenský Truhlář a po překonání hostujícího obránce nedal Peškovi v brance Rakovníku šanci - 2:3.

 

Najednou byl zápas zase otevřený. Bohatý ale i přesto, že už dva góly vstřelil, chtěl navrátit hostům klid. Po jeho akci se do zakončení dostal Červený, který ale selhal na bránícím hráči, který si s jeho zakončením poradil. Domácí také měli své šance, z žádné ale branka nevzešla a to především kvůli neefektivitě v zakončení. Hosté si tak postupně došli k důležité výhře, která je dostala na první místo tabulky!



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník
Jaroslav Hamouz - trenér: Připravujeme...



Sestavy


SK Kladno B
J. Ševce [-] - T. Čapek [-] , F. Jančí [-] (62. J. Bokša [-] ) , M. Blažek [-] , T. Abrham [-] , F. Novák [-] (30. J. Duda [-] ) , M. Truhlář [-] , J. Janda [-] , Š. Kácl [-] (46. O. Čermák [-] ) , M. Veiner [-] , O. Noll [-]

SK Rakovník
T. Pešek [-] - J. Červený [-] (89. J. Holý [-] ) , P. Wajshajtl [-] (70. J. Vydra [-] ) , J. Sabo [-] (80. P. Kýzl [-] ) , J. Sklenka [-] , D. Žďánský [-] (87. T. Kotaska [-] ) , J. Šindler [-] , V. Čadek [-] , P. Bohatý [-] (91. V. Paušíma [-] ) , J. Severin [-] , F. Turbák [-]

Počet diváků: 79. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - LAHODA Matěj, ŽÍDEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra hostů

Nemůžu jinak než říct naši výhru za tři body a že navážeme na naší dobrou formu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů