Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2024 15:00

21.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěrečné derby ovládla rezerva Vlachova Březí


Branky


16

Poslední utkání se v rámci letošního ročníku okresní soutěži na Prachaticku odehrálo ve Vlachově Březí, kam dorazil Dub.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demolice!

Kozlíci, kterým dorazilo na pomoc i několik kluků z A týmu, se poprvé v utkání prosadili už po pěti minutách hry, kdy brankáře Nováka překonal Roman Lauda. O osm minut později navíc další povedenou akci domácích zakončil Jan Hubáček a rázem to bylo o dvě branky. Zkušenost domácích hráčů z áčka byla znát a Dub se dlouho nemohl propracovat do zakončení. To na druhé straně naopak ve 31. minutě skončil míč na kopačkách Adama Řezníka, který se v souboji nervů nemýlil. Do konce prvního poločasu se nakonec diváci dočkali, za stavu 3:0, ještě dvou branek. Nadvakrát se při dorážce prosadil podruhé v utkání Jan Hubáček a čisté konto sebral brankáři Hodonickému ve 41. minutě Lukáš Balogh povedenou střelou do šibenice.

Domácí po inkasované brance žádné drama nepřipustili a po hodině hry bylo definitivně rozhodnuto o vítězi nedělního duelu. V povedené šestiminutovce se nejprve prosadil podruhé v utkání Adam Řezník a následně protrhl svojí střeleckou smůlu povedenou ranou i Martin Kukla. Gólový účet zápasu nakonec v 80. minutě uzavřel po přihrávce Plachty Adam Řezník, který tak vstřelil hattrick. Derby tak nakonec zvládl lépe domácí tým z Vlachova Březí.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí B
FCVB: Béčko tak na závěr sezony zvítězilo v derby 7:1 a v rámci celé soutěže končí na pátém místě. Na závěr bychom nejprve rádi pogratulovali Dubu k mistrovskému titulu, který si, zejména za velmi povedený podzim, zasloužil. Na druhé straně přejeme brzké uzdravení Tomáši Jurášovi, který se během derby nepříjemně zranil a musel ze zápasu odstoupit.

TJ Dub
TJ Dub: Doplníme...



Sestavy


FC Vlachovo Březí B
D. Hodonický [-] - R. Vítkovský [-] , D. Dušek [-] , J. Pešek [-] , F. Šťoural [-] , A. Řezník [-] , V. Kautman [-] , P. Předota [-] , P. Dejmek [-] , R. Lauda [-] , R. Hůrský [-]

TJ Dub
V. Novák [-] - J. Tesař [-] , P. Friš [-] , M. Kadlec [-] , A. Kravčenko [-] , Š. Bartizal [-] , L. Kukla [-] , M. Brož [-] , D. Otradovský [-] , L. Humpolák [-] , J. Zeman [-]

ŽK: 67. L. Balogh , 72. J. Zeman .
Hráči zápasu: A. Řezník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - KREJČÍ Patrik, BARTÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Filip Beránek
Tip experta: výhra domácích

Derby bude naše. Hattrickem se blýskne Romča Laudů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Dub v sousedském derby zremizuje.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích