V Bohdalově nerozhodně


Branky


23

Zajímavé okresní derby skončilo dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Tradiční okresní derby začalo zostra, hned v úvodních minutách se oba týmy dostaly do šancí v situacích jeden na brankáře, branka však nepadla. To se stalo až o chvíli později. Domácí otevřeli střed hřiště a Kuřítko tak měl volnou cestu až k brance a s přehledem poslal svůj tým do rychlého vedení - 0:1. Hosté byli poté více na míči, ale další vyložené šance na vyrovnání si vytvořili domácí, srovnat se podařilo Boháčkovi, ke kterému se dostal míč po odrazech ve středu hřiště, obešel gólmana a poslal balón do sítě - 1:1. Těsně před poločasem si vzali hosté vedení zpět. Po zbytečné ztrátě na polovině hřiště přišel rychlý brejk, Janů odvedl u koncové čáry výbornou práci, zbavil se dvou hráčů a vybídl ke skórování Kuřítka, který přesnou střelou z první k tyči zaznamenal druhý gól v utkání - 1:2. Hned po rozehrání si Klimeš na velkém vápně obhodil obránce, Toman si však střelu na bližší tyč pohlídal a vyrazil míč na roh. 

Domácí po přestávce srovnali

Druhý poločas začali domácí tradičním tlakem, z kterého se podařilo vyrovnat. Po rohovém kopu se k míči dostal Koukal a střelou z otočky trefil přesně k tyči - 2:2. Krátce na to se po skvělé přihrávce opět ocitl sám před brankou Klimeš, jeho nepříliš důrazné zakončení však Toman opět skvěle vyrazil na roh. Obě mužstva nadále předváděla dobrou hru, až přišla nešťastná situace, kdy kapitán hostů Ondřej Toman inkasoval nešťastně ránu do hlavy a otřesen musel být na nosítkách odnesen ze hřiště. Ještě před koncem utkání však naštěstí opět plně přišel ke smyslům a vše dobře dopadlo. Od tohoto incidentu již hra poněkud upadla a byla rozkouskovaná, hosté však ještě dokázali trefit po hlavičkovém pokusu tyč, domácí své akce nedokázali lépe vyřešit ve finální fázi, utkání velmi dobré úrovně tak skončilo zřejmě zaslouženou remízou.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Lukáš Sláma (hráč): Na výborně připraveném hřišti musel diváky zápas bavit. Hrál se otevřený fotbal, kde se ani jedno mužstvo nechtělo spokojit s remízou. Bod z Bohdalova bereme a do dalších zápasů musíme mít stejné nasazení jako dnes.

SK Transformátor Počítky
Roman Velín (brankář): Do utkání jsme nastoupili proti velmi kvalitnímu soupeři, který to v prvním poločase potvrzoval, šance jsme si však také vytvořili. Druhý poločas jsme začali lépe, podařilo se nám vyrovnat a mohli jsme vstřelit vedoucí gól, soupeř však byl k němu po zakončení do tyče také blízko, řekl bych tak, že ani jeden tým si dnes nezasloužil prohrát. Děkujeme opět Yvetce, Ivance, Vaškovi, Emčovi, správcům hřiště a všem, kteří se starají o chod klubu.



Počet diváků: 153. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - RŮŽIČKA Štěpán, BUDÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Filip Boháček
Tip experta: výhra domácích

Udržíme doma tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích