3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice venku znovu prohrály


Branky


25. M. Bukáček , 27. M. Bukáček , 60. P. Stark (vl.) - 33. J. Čech , 37. P. Stark
23

Zápas plný zvratů a slepených branek rozhodla vlastní branka. Přibyslavice berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí v silně kombinované sestavě získali za svoji bojovnost a obětavost důležité tři body. Prvních dvacet minut se odehrávalo mezi vápny, za zmínku stojí jen Kolmanova šance, kterou ale Rumíšek výborným zákrokem vytěsnil na roh. Domácí ale mají ve svém mužstvu Bukáčka, který je během dvou minut dostal do dvoubrankového vedení, když nejdříve v 25. minutě po centru ze strany zavěsil z ostrého úhlu na 1:0 a o dvě minuty později v 27. minutě utekl po straně, dostal se do vápna a křížnou střelou prostřelil Rumíška a navýšil na 2:0. Stejně tak jako v minulém domácím utkání, kdy Přibyslavičtí  ztratili tříbrankové vedení během 8 minut se stalo v podstatě to samé a hostům stačily jen 4 minuty na to, aby do poločasu dokázali nejdříve Čechem v 33. minutě snížit a potom si v 37. minutě zaběhl Stark za obranu, obešel brankáře a srovnal - 2:2.

Domácí po přestávce rozhodli

Druhý poločas měl podobný scénář jako úvodních 45 minut, ani jedno z mužstev nechtělo udělat chybu. Hosté si však během pěti minut  dvakrát zavařili ve svém vápně. Nejdříve nešťastný obranný zákrok donutili výborného Rumíška ke skvělému zásahu, aby o něco později si již stejně v 60. minutě vstřelili hosté vlastní gól Starkem - 2:3. Budějovičtí zvyšovali otáčky, ale s přibývajícím časem, když se jim nedařilo překonat obětavě hrající domácí byli stále více nervoznější, diskutovali, neadekvátně reagovali na průběh utkání a tak logickým vyústěním bylo dvojí vyloučení za kritiku rozhodčího a hanlivé výrazy Pařízka v 76. minutě a Stehlíka, který putoval do útrob stadionu z lavičky, v 81. minutě, a protože do konce utkání se již nic podstatného neudálo slaví domácí vybojované tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (vedoucí): Dnes jsme v kombinované sestavě odehráli velmi dobré bojovné utkání. Klukům chci poděkovat za to, jak zápas odbojovali a jak k němu přistoupili.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
D. Bezyk [-] - M. Vídenský [-] , J. Kolman [-] (90. L. Zahrádka [-] ) , M. Baslík [-] , J. Tajovský [-] (80. J. Koukal [-] ) , M. Musil [-] , J. Rambousek [-] , M. Bukáček [-] , F. Dvořák [-] , Z. Švéda [-] , J. Skrobikowski [-]

SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - P. Benda [-] , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] (77. M. Premar [-] ) , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] , O. Fedra [-] (77. J. Tržil [-] ) , J. Čech [-] , J. Kosmák [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 44. M. Baslík , 82. Z. Švéda - 70. M. Pařízek . ČK: 76. M. Pařízek , 81. L. Stehlík .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - FRYČ Vlastimil, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Filip Boháček
Tip experta: remíza

Myslím, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích