1:1
(0:1)
26. V. Horký (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč veze bod


Branky


61. M. Mašek - 26. V. Horký (p.)
18

Ledeč sbírá bod za bodem v cestě za záchranou soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Před komorní návštěvou mohli na začátku utkání udeřit domácí, ale loby Dubského i Bendy skončily těsně vedle hostující branky. Hosté hrozili po pravé straně, kde šel Vágner dvakrát sám na Fialu, ale ten jeho pokusy zlikvidoval. V 26. minutě, po nedůrazu v domácím pokutovém území, domácí obránce fauloval a z nařízeného pokutového kopu Horký nedal Fialovi šanci - 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale pozorná hostující obrana si s jejich pokusy poradila.

Domácí po přestávce srovnali

Ve druhém poločase vysunul Radim Bence do úniku Dubského, ale toho hostující brankář vychytal. V 60. minutě domácí zahrávali trestný kop. Z něj Vojta Bence trefil tyč a odražený míč vrátil do sítě Mašek - 1:1. Domácí si vytvářeli šance, když opět Mašek a Benda měli možnost strhnout vedení domácích na svou stranu, ale jejich pokusy hostující obrana srazila na roh. V 76. minutě byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí Dubský, ale přesto mohl domácí Picmaus rozhodnout. Jeho slabý pokus ale hostující brankář zneškodnil. Hosté byli první poločas lepším týmem, ale ve druhém poločase měli domácí hráči více šancí, přesto je dělba bodů zasloužená.

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Vladimír Hekerle (trenér): Hostům se prvním poločas povedl. Vůbec jsme se nedostali do tempa. Poločasová důrazná promluva tým probrala. Bohužel nám nepomohlo vyloučení Dubského, ale i v deseti jsme si své šance vytvořili. Další branku jsme už však nevstřelili.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek (trenér): V prvním poločase jsme byli lepším týmem a vytvořili se několik možností ke vstřelení branky. Ujala se pouze penalta Horkého. Druhý poločas byl už vyrovnanější a domácím se podařilo srovnat. Od 75 minuty kdy hrál soupeř o jednoho méně jsme měli být trpělivější při zakládání útoků. Byli jsme zbytečně zbrklí a uchýlili se k nákopům.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , M. Picmaus [-] (83. J. Popelář [-] ) , T. Růžička [-] (46. T. Trnka [-] ) , F. Rampír [-] , R. Bence [-] , V. Bence [-] , P. Dubský [-] , O. Benda [-] , A. Suchna [-] , V. Němec [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - P. Herčík [-] , P. Pešek [-] , P. Šťastný [-] , M. Toula [-] , M. Vágner [-] , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] (72. T. Žemlička [-] ) , V. Horký [-] (83. J. Štros [-] ) , V. Kučírek [-] , M. Píška [-] (72. J. Stehno [-] )

ŽK: 31. T. Růžička , 55. P. Dubský , 76. R. Bence , 93. F. Rampír - 59. V. Kučírek , 69. M. Píška . ČK: 74. P. Dubský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - POJEZNÝ Karel, ŠIMEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Gregor
Tip experta: remíza

Ledeč hraje nepříjemný fotbal, jde jim o záchranu a to bude rozhodující faktor pro remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza