Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 10:30

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná potvrdila roli favorita


23

Domácím vyšel vstup do zápasu. To rozhodlo o vítězi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned ve 4. minutě určili domácí ráz zápasu. Hosté nedokázali odklidit skákavý míč, kolmá přihrávka se dostala až k Bačkovskému, který bombou k tyči poslal domácí do vedení - 1:0. V 15. minutě hosté ztratili při riskantní rozehrávce míč a domácí rychlý brejk přes Bačkovského dostali až k Sedláčkovi, který krásnou akci zakončil hlavou přesně - 2:0. Hosté zahrozili díky Michalovi Srnskému, ten však mířil z vápna nad bránu. Poté po povedené akci doputoval míč až k Dočekalovi, ale Čejka vyrazil jeho střelu na rohový kop. Hosté byli více na míči, pozorní domácí je ale do příležitostí nepouštěli a nakonec svoji třetí šanci přetavili ve třetí gól, když další brejk do otevřené obrany zužitkoval po Vařejkově přihrávce Sedláček - 3:0. Snížit mohl David Srnský, ale jeho hlavička po Dočekalově centru skončila vedle.

 

Domácí si vedení pohlídali

Žďárští po pauze domácí přikovali k jejich velkému vápnu. Domácí obrana ustála několik závarů. Největší šanci měl v 58. minutě po Kulhánkově centru Novotný, ale v tutové šanci na zadní tyči jen trefil domácího brankáře. Poté Novotný střílel za vápnem, ale o kousek minul levou tyč. Postupem času se tlak hostů zmenšoval a domácí svůj náskok jednoduchou hrou ubránili. Když domácí v závěru nedotáhli několik brejků, tak se již skóre nezměnilo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
TJ Sapeli Polná (web): Do zápasu proti rezervě Žďáru nad Sázavou jsme vstoupili tak, jak jsme chtěli. Hráli jsme aktivně a brzy se dočkali úvodní branky, když se ve 4. minutě trefil zpoza vápna Filip Bačkovský. Naše aktivita neopadala a v 15. minutě to bylo již 2:0 - po centru Filipa Bačkovského míří přesně hlavou Tomáš Sedláček. Ve 34. minutě opět Tomáš Sedláček navyšuje na konečných 3:0, když uklízí do prázdné brány z levé strany. Druhý poločas se už jen dohrával. Hosté začali přebírat iniciativu, ale když jedinou velkou šanci hostí zlikvidoval skvělým reflexivním zákrokem Marek Čejka, bylo rozhodnuto. V závěru ještě mohli navýšit skóre Tomášové Vařejka a Sedláček, ani jeden však nebyl úspěšný.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Martin Mužátko (trenér): Zkušení domácí nám ukázali, jak nakládat se šancemi a po poločase bylo téměř rozhodnuto, když jsme jim všechny branky nabídli díky naší nedůslednosti. Po přestávce jsme soupeře zatlačili, ale branku naděje jsme ani z tutovky po hodině hry nevstřelili. Naší hře chybí větší zaujetí a ochota podstoupit souboje v místech, kde se rozhodují zápasy. Nemá smysl brečet nad rozlitým mlékem, musíme se připravit na další zápas a jít krok za krokem s vírou v lepší výsledky.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
M. Čejka [-] - J. Urbánek [-] , T. Sedláček [-] , J. Mužík [-] , M. Šimek [-] , T. Vařejka [-] , M. Brabec [-] (69. T. Matějíček [-] ) , F. Dvořáček [-] , F. Bačkovský [-] , J. Vácha [-] (46. P. Kozojed [-] ) , O. Vícha [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - M. Pelikán [-] , T. Peňáz [-] , D. Kulhánek [-] (79. L. Bulíček [-] ) , M. Zažímal [-] , D. Srnský [-] , J. Osmík [-] , D. Novotný [-] , J. Dočekal [-] (65. M. Přibyl [-] ) , M. Srnský [-] , J. Havlík [-]

ŽK: 56. M. Brabec - 37. J. Havlík , 56. D. Srnský , 89. M. Zažímal .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - BENEŠ Jiří, UHLÍŘ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Somerauer
Tip experta: výhra domácích

1 – Sapeli jsou doma silní a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích