M. Šmída 10. (p.)
M. Šmída 66.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj rezerv pro domácí


Branky


10. M. Šmída (p.) , 66. M. Šmída
18

Rezervy divizních mančaftů se utkaly v Novém Městě na Moravě, kde se z výhry radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve Vrchovině aréně se hrálo okresní derby v rámci KP Vysočina. Od začátku měli více ze hry domácí svěřenci trenéra Němečka. Po deseti minutách po akci Michala Šmídy hosté zahráli v pokutovém území rukou a sudí nařídil zcela po právu pokutový kop. Michal Šmída nedal Invaldovi žádnou šanci a poslal domácí do brzkého vedení - 1:0. Po té chvíli se hra dostala do průměru, moc k vidění toho diváci neviděli. Hrál se fotbal bez šancí. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle se vznášela ve stejné dimenzi. Fotbal nic moc a šancí bylo, jako šafránu. Obě strany měly po jedné velké šanci, ale skóre se neměnilo. Až po hodině hry se zprava rozběhl střídající Jelínek a jeho přesný přízemní centr našel na malém vápně Michala Šmídu, který z první po břevno dal pojistku svým druhým gólem - 2:0. Hosté poté zabrali, ale ani závary po slepených rozích nevedly k brance. Obrana v čele se Sáblíkem odolala a domácí si tak bez problému připsali další tři body do tabulky.  



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
František Němeček (trenér): Od začátku zápasu jsme měli mírně navrch. Taky se to podepsalo hned v desáté minutě, kdy při střele hostující hráč zahrál rukou ve vápně a my kopali penaltu, kterou proměnil Šmída. Do konce poločasu jsme si vytvořili ještě pár slibných příležitostí, ale bohužel ve finálové fázi jsme nedokázali udržet klid na balónu. Akce Velmezu končily na dobrém výkonu gólmana Sáblíka, a tak jsme první poločas vyhráli 1:0. Do druhého poločasu nastoupil mladíček Jelínek na pravou zálohu. Hostující obrana měla plné ruce práce s Kubovou maličkostí. V 66. minutě utekl po lajně a přesným stříleným centrem našel dobře nabíhajícího Šmídu, který se nemýlil a svým druhým gólem v zápasu zvýšil na 2:0. Poslední desetiminutovku jsme se ubránili tlaku hostů, a tak výsledek 2:0 byl konečný a tři body zůstaly doma. Chtěl bych vyzvednout výkon hráčů, kteří nám přišli pomoct z áčka. Jinak děkuju klukům za bojovnost a týmovost.

FC Velké Meziříčí B
Libor Švec (trenér): Zápas na Vrchovině jsme ztratili nekvalitní koncovkou. Do utkání jsme vstoupili bojácně a navíc inkasovali z penalty po smolně nastřelené ruce. Od té chvíle si troufnu říct, ze jsme hráli dobře a dostávali se do velmi zajímavých šancí. Koncovka je ale něco, co nás trápí celou sezónu. Měli jsme tak pět velmi dobrých šancí na vstřelení gólu. Jak už to tak u nás bývá, při našem tlaku jsme z brejku inkasovali podruhé. Kluci se ale snažili a zápas odmakali.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Červenka [-] (46. J. Jelínek [-] ) , M. Pulkrábek [-] , A. Boušek [-] (77. F. Horníček [-] ) , V. Dobrovolný [-] , M. Šmída [-] (90. J. Chodil [-] ) , L. Slavíček [-] (77. M. Kutra [-] ) , V. Veselý [-] (64. R. Blažíček [-] ) , P. Blažíček [-] , Š. Peňáz [-] , J. Chytrý [-]

FC Velké Meziříčí B
R. Invald [-] - M. Malata [-] , F. Mužátko [-] (76. P. Švejda [-] ) , P. Chalupa [-] (62. S. Šváb [-] ) , V. Adam [-] (62. A. Šváb [-] ) , R. Starý [-] (88. Q. Nguyen [-] ) , F. Blažek [-] , M. Votava [-] , M. Mička [-] , O. Vala [-] , A. Havlík [-]

ŽK: 57. J. Chytrý , 88. R. Blažíček - 51. A. Havlík , 58. F. Mužátko .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - MACHÁT Oldřich, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Musílek
Tip experta: remíza

1:1 - Souboj béček skončí nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích