Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 15:30

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí pro někoho trochu překvapivě oloupili Topolnou


Branky


7

Hostující fotbalisté nenavázali na předchozí vítězství a ze Slavkova odjíždí s prázdnou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šli do vedení hosté

Hostující fotbalisté se dostali do vedení jako první. Ve 23. minutě se Topolná dostala do přečíslení a toho využil po centru ze strany Horsák a poslal hosty do vedení. Více se toho do konce poločasu, alespoň co se týká brankových příležitostí či branek samotných neodehrálo a tak šly oba celky do kabin za stavu 0:1 pro hostující mužstvo. 

Horsákovi dvě trefy v zápase k bodům nestačily

Domácí naskočili do druhého poločasu s tím, že nemají co ztratit. V 60. minutě zápasu se do úniku dostal Sládeček. Ten byl sražen ve vápně a rozhodčí nemilosrdně ukázal na penaltový puntík. K exekuci pokutového kopu se postavil sám faulovaný hráč a poslal brankáře na druhou stranu. Patnáct minut nato se bohužel pro domácí dokázal po chybě domácí obrany prosadit opět Horsák. V 83. minutě se po hezké akci a centru z boku ocitl sám před brankou Šmehlík a nemýlil se. V 88. minutě se po odvrácení míče z obrany dostal do šance opět Sládeček, který se zase tváří v tvář gólmanovi nemýlil. Zápas tak skončil 3:2 pro Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Miroslav Mančík: My jsme spokojení. Výhru jsme potřebovali. I když jsme dvakrát prohrávali a náskok soupeře dotahovali, nakonec jsme výsledek otočili zaslouženě. Topolná sice byla více na míči, ale moc nebezpečná nebyla. Hosté pořádně vystřelili dvakrát na naši bránu a dali nám dva góly. My jsme zahrozili hned v úvodu, ale Halík své šance neproměnil. Postupně jsme se ale dokázali prosadit. Kluci bojovali, za výkon i přístup je musím pochválit. Chyběli nám Kotásek a Maštalíř. Poprvé za nás nastoupil obránce Šmehlík, který dal i gól. Druhá půle byla nervózní, místy i vyhrocená. Nakonec jsme to zvládli.

TJ Topolná
Ondřej Hoferek: Zápas ve Slavkově nám vůbec nevyšel. Hlavně v prvním poločase jsme nehráli dobře. Soupeř měl hned v první minutě stoprocentní šanci. Do vedení jsme šli ale my Horsákem. Jinak jsme moc nebezpeční nebyli. Nedařila se nám kombinace, v poli jsme se trápili. Slavkov byl nebezpečnější, hrozil po rychlých protiútocích. V první půli jsme ale všechny uhasili. Inkasovali jsme až po hodině hry ze sporné penalty. I když jsme si vzali vedení zpět, nehráli jsme dobře. Přesto jsme mohli zápas za stavu 2:1 několikrát rozhodnout, ale žádnou ze stoprocentních příležitostí jsme nedokázali proměnit, za což nás Slavkov v závěru potrestal. Domácí dál chodili do brejků, proměnili dvě šance a vyhráli. Zápas jsme nezvládli my ani rozhodčí Kýr. Hlavně kvůli němu to bylo místy dost vyostřené. Nejprve proti nám nařídil velmi spornou penaltu, které spíš předcházel útočný faul než nedovolený zákrok našeho hráče. Pak nám z neznámých důvodů neumožnil střídání a z toto dostali branku. K tomu navrch po napadané v přerušené hře nevyloučil hráče Slavkova, kterému dal pouze žlutou kartu, byť asistent rozhodčího signalizoval vyloučení. I přes tyto excesy sudího jsme si utkání prohráli sami. Chyběli nám Válek a zraněný Mikoška



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
R. Kuriál [-] - J. Michalec [-] , J. Šmehlík [-] , P. Zimčík [-] , V. Kůřil [-] - M. Chovanec [-] , J. Kotek [-] , V. Berkela [-] , J. Halík [-] (91. R. Juřena [-] ) , L. Ondra [-] (62. K. Kotačka [-] ) - M. Husták [-] (52. R. Sládeček [-] )

TJ Topolná
J. Mikel [-] - D. Zelinka [-] (88. D. Podlas [-] ) , A. Pavlica [-] , A. Lapčík [-] - A. Horsák [-] , M. Bartoš [-] , P. Haša [-] , J. Hoferek [-] (60. D. Dohnal [-] ) - A. Otáhal [-] , P. Hoferek [-] , J. Foltýn [-] (84. J. Mikoláš [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÝR František - ŘIHÁK Pavel, HURÁB Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů