0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první body dopadl lépe pro mladý Adamov


Branky


11

Ani jeden z týmu před tímto utkáním nezískal ani bod. Adamov, který se vydal cestou mládí ovšem našel recept na znovu utvořený tým z Lysic a poprvé letos bodoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Adamov s výhodou

Mladý tým z Adamova přijel do Lysic s jasným cílem odvést si tři body a to se mu také od začátku utkání dařilo. Soupeře pustil pouze do dvou šancí za poločas které brankář Němec zkušeně vykryl. Jednou tomu tak bylo z přímého kopu, který směroval do šibenice a poté si došel pro míč z lajny. Po těchto dvou šancích se dostal do vedení Adamov, vysoký tlak na obranu Lysic využil v 27. minutě Brandýský, který vybojoval míč pro Krátkého a ten běžel sám na brankáře Lorence. Se střelou ze samostatného úniku nemohl brankář nic udělat a Adamov se dostal do vedení 1:0. Do konce poločasu se už toho příliš neudálo. Adamov byl na balónu a Lysice na míč nepouštěl. Na bránu mířil za Lysice Dolníček, ale mířil vysoko nad. Adamov zahrozil v prvním poločase již pouze jednou a to se dostal z otočky ke střele Rotrekl, který však branku minul.

Vedení bylo potvrzeno a Adamov zvítězil

Druhý poločas už byl o něco vyrovnanější, ale Lysice se trápili v koncovce. Z kraje poločasu se Lysice dostávali k zakončení, brankář Němec si ale s lehkými střelami poradil. V 52. minutě vzal Adamov Lysicím naději na výhru. Po krásné individuální akci Janouška se ke střele z úhlu dostal Brandýský, bodlem nekompromisně uklidil míč do sítě a upravil na 2:0. Adamov nechtěl toto vedení ztratit a zatáhnul se. Tomu nasvědčovala i taktická střídání ze strany Adamova. Lysice však chtěli stále bojovat a dostávali se do koncovky, kde se jim ale nepodařilo žádnou z akcí zúročit. V 73. minutě mohl za Adamov uzavřít z tutové akce Krátký, v koncovce si však neporadil. Ke konci utkání Lysice nakopávali dlouhé balóny na útočníky, s tím si však stoperská dvojice O.Synek a Smolík poradila skvěle. V dlouhém 6ti minutovém nastavení se stupňovala agresivita což šlo znát, jen v nastavení byly uděleny 4 žluté karty. Závěrečný hvizd píšťalky znamenal euforii hráčů Adamova, pro které to byla první výhra v sezoně s omlazeným kádrem z dorostu.



Ohlasy k zápasu



Adamov
Ondřej Synek (hráč): V Lysicích nás čekal nelehký úkol a to odlepit se ze dna tabulky a konečně bodovat. Tomu se celý tým podřídil a i přes vzdor soupeře se nám povedlo převážně, bojovným výkonem, konečně bodovat. V tomto bychom rádi pokračovali i v následujících kolech v Lažánkách a Kotvrdovicích.



Sestavy


TJ Sokol Lysice
J. Lorenc [-] - F. Dolníček [-] , M. Sekený [-] (77. M. Máslo [-] ) , M. Záruba [-] , V. Dostál [-] (62. R. Dostál [-] ) - P. Sedlák [-] (46. M. Danác [-] ) , J. Maršálek [-] , V. Laník [-] (62. L. Strya [-] ) , Z. Trávníček [-] - M. Hložek [-] (77. A. Ondra [-] ) , P. Máslo [-] -

Adamov
F. Němec [-] - O. Synek [-] , F. Sedláček [-] , M. Janoušek [-] , T. Krátký [-] (90. D. Pečínka [-] ) , V. Cinkl [-] , J. Skoumal [-] (87. A. Dočkal [-] ) , T. Rotrekl [-] (78. A. Kleveta [-] ) , Š. Synek [-] , R. Smolík [-] , M. Brandýský [-] (66. T. Šebek [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: NEČAS Jiří - CINKL Petr (N), KOTLÁN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 09:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:04
Jakub Ťoupek

Expert: Patrik Palacký
Tip experta: remíza

Adamov zajíždí do Lysic a mohl by překvapit, ale myslím si že to skončí remízou

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 12:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:49

Tip: výhra domácích