1:3
(0:0)
79. T. Štafa
85. T. Štafa
92. T. Štafa (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 13:45

7.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko opět nepodalo přesvědčivý, i přesto bere již šestou výhru v řadě


Branky


54. P. Petrák - 79. T. Štafa , 85. T. Štafa , 92. T. Štafa (p.)
5

V neděli 17.9.2023 sehrálo B mužstvo Ráječka utkání na hřišti rezervy Bořitova. A ani tento soupeř nedokázal hostující tým obrat o body, kdy se rozstřílel nejlepší střelec minulé sezóny Tomáš Štafa a nedal tak Bořitovu šanci uspět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc akcí nepřinesl

Nedělní odpoledne nabídlo souboj mezi dvěma rezervami. Nejúspěšnější tým soutěže z Ráječka zavítal do areálů TJ Sokola Bořitov. Domácí dva předchozí zápasy nedokázali vyhrát, naopak Ráječko bylo stoprocentní. Začátek zápasu nepřinesl žádnou nebezpečnou akci, hosté se snažili kombinovat, jenže laksní přístup a mnoho nepřesností jim nehrály do karet. Větší hlad po gólu hostům chyběl při střelách Štafy, či Palackého a Bořitov držel stav vyrovnaný. Ke slovu se s blížícím se poločasem dostali i domácí hráči, kteří sázeli na dlouhé balóny a náběhy křídel. Dvě nebezpečné akce likvidoval pohotový Včelař a ke slovu se dostali opět hosté, když se dvakrát do gólové příležitosti dostal Hübner, ani jednu ze svých příležitostí nedokázal proměnit a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Štafa nedovolil domácím ani bod

Druhý poločas začal v podobném stylu jako ten první. Hosté nedokázali své šance proměnovat a tak úřadovali domácí. Petrák se v 54. minutě dostal na hranici velkého vápna k centrovanému míči a pohotově uklidil za záda Včelaře a otevřel skóre zápasu. Štafa mohl o dvě minuty později vyrovnat, když si Ťoupek vybojoval přimý kop, po kterém našel ve vápně právě Štafu, který ale orazítkoval tyč. Po dlouhých dvaceti minutách bez pořádné šance se hostující hráči konečně probrali a začali střilet góly. Po sraženém centru se k míči dostal Ondřej Ševčík, který našel na penaltě snipera Štafu, který se tentokrát nemýlil a srovnal. V 85. minutě došlo k nedorozumění v domácí obraně, po malé domů si brankář nepohlídal míč, kterého se před otevřenou svatyní zmocnil Štafa a poslal hosty do vedení. V závěru zápasu se ještě k sólové akci dostal Fojt, který byl faulován ve vápně a rozhodčí Odehnal odpískal pokutový kop. K míči se postavil Štafa a uzavřel zápas svým třetím gólem v utkání.

 



Ohlasy k zápasu



SK Olympia Ráječko B
Robin Procházka (vedoucí mužstva): Zápas se nám herně vůbec nepovedl, chyběl nám důraz a větší hlad pro vstřelení branky. V prvním poločase jsme se pomalu báli vystřelit u všech míčů jsme byli druzí a hosté nás mohli párkrát potrestat, naštěstí Adam byl vždy proti. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit aktivněji, ale bohužel jsme nebyli schopni využít žádné šance a tak nás hosté potrestali a šli dovedení. Až v závěrečných minutách jsme konečně dokázali vstřelit branku a nebýt nedorozumění v domácí obraně tak jsme vítěznou branku ani nepřidali. Předvedený výkon nebyl vůbec dobrý a doufám, že klukům dojde, že ani v III. třídě se žádný soupeř neporazí sám.



Sestavy


TJ Sokol Bořitov B
R. Spohner [-] - L. Petrák [-] , P. Petrák [-] (84. J. Schich [-] ) , M. Málek [-] (60. J. Marek [-] ) , P. Müller [-] (46. L. Si [-] ) , K. Modrák [-] , Z. Ostrý [-] (82. D. Gric [-] ) , S. Krejsta [-] , T. Hlaváček [-] , D. Hořava [-] , L. Jakubec [-]

SK Olympia Ráječko B
A. Včelař [-] - J. Tenora [-] (46. D. Zach [-] ) , R. Cerhák [-] , T. Štafa [-] , T. Hübner [-] (65. O. Ševčík [-] ) , L. Fojt [-] , J. Kolář [-] (56. M. Sedláček [-] ) , P. Palacký [-] , J. Ťoupek [-] , M. Neděla [-] (46. P. Lidmila [-] ) , K. Doležal [-]

ŽK: 65. D. Hořava , 92. L. Petrák - 67. P. Palacký .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ODEHNAL David - KUČERA Radek, VOLGEMUT Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů